- Tidenes beste gave

Justin Timberlake legger ikke skjul på hva som har vært årets største høydepunkt.

LYKKELIG: Justin Timberlake viste frem den største gaven han noen sinne har fått - nemlig sønnen Silas.  Foto: Instagram
LYKKELIG: Justin Timberlake viste frem den største gaven han noen sinne har fått - nemlig sønnen Silas. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: I april ble artist Justin Timberlake (34) og skuespiller Jessica Biel (33) foreldre for første gang til sønnen Silas.

De lykkelige foreldrene har ikke lagt skjul på sin begeistring over den nye hverdagen med barn i hus, og heller ikke i julestria klarer sangeren å skjule gleden over farsrollen.

1. juledag delte nemlig 34-åringen et svært kjærlig bilde av seg selv og sønnen på sin Instagram-konto.

- Dette livet... Tidenes beste gave! Håper dere tilbringer denne tiden med deres kjære, og husker at vi alle er én familie. Sender kjærlighet herfra og til dere. God jul, skrev kjekkasen til bildet på Instagram, og undertegnet meldingen med sin egen, kona og sønnens initialer.

Elsker farsrollen

Da «Mirrors»-sangeren gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» tidligere i år, åpnet han seg for første gang om farslykken.

- Det er den mest vanvittig fantastiske, vidunderlige og utrolige tingen som noensinne kan skje med deg, fortalte Justin Timberlake til Jimmy Fallon ifølge Daily Mail.

STOLT: Justin Timberlake har flere ganger vist frem sin kjære øyensten i sosiale medier.  Foto: NTB scanpix
STOLT: Justin Timberlake har flere ganger vist frem sin kjære øyensten i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre røpet 34-åringen at «dada» (amerikansk variant av «pappa», journ.anm.) var det første ordet sønnen hans ytret.

Kjendisparet, som giftet seg i 2012, har tidligere holdt en relativt lav profil når det gjelder privatlivet, men det kan se ut som vesle Silas har endret parets innstilling.

De stolte foreldrene har flere ganger delt bilder av sønnen i sosiale medier. 

Det første babybildet kom en snau uke etter at det ble kjent at Silas var født. Den gang delte Timberlake et nydelig bilde av kona og sønnen på Instagram-profilen sin, der lille Silas så ut til å være kledd for en basketballkamp.

Elsker å være foreldre

Under den amerikanske farsdagen i juni, la Timberlake nok en gang ut et bilde sammen med sønnen.  På bildet var den lille tassen ikledd en body med skriften: «I <3 daddy» på.

Jessica Biel er imidlertid ikke like aktiv i sosiale medier som sangstjernen, men også hun har åpnet seg om hva hun liker best ved å være mamma.

- Det må være det øyeblikket han våkner etter å ha sovet. Da ser han seg rundt i rommet, og når jeg sniker meg over sengekanten for å kikke på ham, så lyser fjeset hans opp mens han lager en høy, lykkelig lyd.

GIFT I TRE ÅR: Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i 2012. I april ble de foreldre for første gang.  Foto: NTB scanpix
GIFT I TRE ÅR: Justin Timberlake og Jessica Biel giftet seg i 2012. I april ble de foreldre for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kjære, sånn ser voksne ut