- Tiden vil vise om vi blir kjærester

Har det oppstått en romanse mellom de to MGP-bidragene?

SØT MUSIKK? Nei, vi er ikke kjærester, sier Endre Nordvik om venninnen Pernille Svensen Øiestad. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SØT MUSIKK? Nei, vi er ikke kjærester, sier Endre Nordvik om venninnen Pernille Svensen Øiestad. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Pernille Svensen Øiestad og Endre Nordvik nederst i saken!

SARPSBORG (SEHER.NO): - Jeg og Pernille er veldig gode venner. Det er ikke noe mer enn det egentlig.

Ordene tilhører MGP-artisten Endre Nordvik (17), som denne helgen er en av deltagerne i Melodi Grand Prix' og «Sistesjansen», som holdes i Sarpsborg.

Endre er imidlertid ikke alene. Syv andre bidrag skal også forsøke å gjøre sitt for å ta seg til den store finalen i Oslo Spektrum neste helg. En av dem er Pernille Svensen Øiestad (18) og makkeren Marius Barhaugen.

I 2009, da Pernille var en av finalistene i "X Factor" på TV 2, tok Seher.no bilde av den blide 18-åringen etter en av sendingene, der hun lot seg avbilde sammen med en gutt. Denne gutten var nettopp Endre Nordvik, som nå for andre gang deltar i en delfinale i MGP mot jenta han lot seg avbilde med i 2009.

De to konkurrerte nemlig også mot hverandre i Florø, og etter hva Seher.no kjenner til oppstod det mildt sagt søt musikk mellom Pernille og Endre under oppholdet i vestlandsbyen.


- Er dere kjærester, Endre?

- Nei, det er vi ikke. Vi kjenner hverandre, og det er jo veldig greit å ha med seg noen som man kjenner og som man kan være med utenom musikken også. Det er absolutt veldig greit å ha henne med seg her, forteller Endre til Seher.no.

Perrnille på sin side, er noe mer åpen for en gryende romanse mellom de to.

- Det er veldig mange som lurer på det. Men foreløpig er vi bare gode venner, smiler hun hemmelighetsfullt.


- Kan det bli noe mer mellom dere?

- Kanskje, det vil tiden vise. Jeg tror ikke det nå, men han er en veldig, veldig hyggelig gutt. Han er kjempeflink og vi har det veldig morsomt sammen. Men vi er nok bare venner.

Endre Nordvik var også med i X Factor i 2009. Han ble derimot sendt hjem under dommercampen, men det var under innspillingen av programmet at han ble kjent med den da 16 år gamle jenta. 

- Man blir på en måte en del av familien, for det er liksom snakk om store deler av livet ditt. Selv om det bare er noen dager, husker jeg første audition som om det var i går. Han var der hele veien, og vi ble gode venner med en gang, erkjenner Pernille Svensen Øiestad, som hevder at hun aldri har vært forelsket i sin MGP-konkurrent.

- Jeg har nok ikke vært forelsket i Endre, det må jeg innrømme. Men jeg ble veldig sjarmert av ham. Og så har jeg en tendens til veldig fort å bli venn med gutter. Han er en fantastisk gutt, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var skikkelig sur  

Se video med Pernille Svensen Øiestad og Endre Nordvik nederst i saken![obj:media:9355]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer