Avril Lavigne:

- Tiden stod stille

Gifter seg for tredje gang.

JUBLER: Avril Lavigne og Mod Sun planlegger bryllup. Foto: Instagram/Mod Sun
JUBLER: Avril Lavigne og Mod Sun planlegger bryllup. Foto: Instagram/Mod Sun Vis mer
Publisert

I februar i fjor begynte ryktene å svirre om at Avril Lavigne (37) hadde funnet kjærligheten med rockeren Mod Sun, hvis egentlige navn er Dylan Smith (35).

Søt musikk oppstod da de to artistene jobbet sammen på hennes nyeste album «Love Sux».

- Arbeidsrelasjonene hennes blir ofte romantiske. Hun blir forelsket i deres musikalske kreativitet og uttrykk, fortalte en kilde til Entertainment Tonight den gang.

«Sammen for alltid»

Nå, 14 måneder senere, er det ingen tvil om at kjærligheten blomstrer mellom duoen. De har nemlig forlovet seg.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Det var det mest perfekte, romantiske frieriet jeg kunne bedt om. Vi var i Paris på en båt i elven Seine. Vi hadde en fiolinspiller, champagne og roser. Det føltes som om tiden stod stille og at det bare var oss to i det øyeblikket, forteller Lavigne til People.

Videre avslører «Complicated»-stjernen at frieriet kom som en stor overraskelse på henne, men at de fikk en helt spesiell kontakt allerede kort tid etter at de møttes i fjor.

- Jeg visste vi hadde en veldig sterk, ustoppelig «connection» fra den første uken vi skrev og jobbet sammen i studio. Han gjorde hver eneste dag bedre. Det var som om jeg alltid hadde kjent ham. Etter som tiden gikk ble ting bare bedre og bedre, og alt føltes helt naturlig.

Lavigne og Mod Sun deler flere av de samme bildene fra forlovelsen i Paris på Instagram. I 35-åringens innlegg, skriver han følgende:

«Jeg visste du var den rette samme dagen vi møttes. Sammen for alltid til dagene våre er omme. Jeg drømte at jeg fridde til deg i Paris. Jeg tok frem en ring og ba deg om å bruke den. Jeg stod på ett kne og så deg inn i øynene. Du er vakrere enn ordene mine kan beskrive. Jeg tok hånden din og tok et siste åndedrag før jeg sa «vil du gifte deg med meg?». Hun sa «ja». Jeg elsker deg, Avril».

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

To brutte ekteskap

Dette blir Avril Lavignes tredje ekteskap. I 2015 skilte hun seg fra «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (44) etter kun to år som gift.

«Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør av vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen. Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte», skrev sangfuglen den gang på Instagram.

Fra 2006 til 2010 var «Sk8ter Boi»-stjernen gift med «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (42).

Mod Sun har på sin side tidligere vært i et forhold med Disney-stjernen og artist Bella Thorne (24). Duoen gikk hver til sitt i begynnelsen av 2019.

LES OGSÅ: Sondre Justad røper nye detaljer om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer