- Tiden med dem blir ekstra viktig

Når han har barna 50 prosent, synes Espen Eckbo tiden blir veldig dyrebar.

FØRST PAPPA: Espen Eckbo synes det var overraskende lett å prioritere de nære tingene etter at han ble pappa.
FØRST PAPPA: Espen Eckbo synes det var overraskende lett å prioritere de nære tingene etter at han ble pappa. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Espen Eckbo (39) har etter TV-suksesser som «Nissene på låven», «Rikets røst» og «Mandagsklubben» blitt regnet som en av Norges morsomste menn. Han har stadig nye jern i ilden, og i et intervju med Dagbladet forteller han at det hender han har dårlig samvittighet ovenfor sine to sønner på fem og syv år. 

- Fra dag til dag har jeg plenty samvittighetskvaler, men i det store bildet synes jeg det fungerer bra. Jeg har hatt en tendens til å bli så oppslukt av jobben at jeg var redd for hvordan det skulle bli å ha ansvar for barns oppvekst. Men det er lettere enn jeg hadde fryktet å prioritere de nære ting, sier han til Dagbladet.  

Eckbo fikk barna med sin tidligere samboer Johanne Lund. I 2010 fant han lykken på jobben da han ble sammen med Trine Stubberud, som jobber i Espens produksjonsselskap Seafood. Hun hjelper ham med å holde orden på privatlivet. 

- Har man barna 50 prosent blir jo tida med dem ekstra viktig. Ikke minst har jeg en kjæreste som legger alt til rette for både jobb og privatliv.  

Eckbo er snart aktuell med «Asbjørn Brekke-show», der en av hans mest kjente karakterer får prøve seg som talk show-vert. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - En del av jobben hennes har vært å passe barna mine 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer