Tiden løper fra Dolly Parton

Country-stjernen frykter hun vil dø før hun får oppfylt alle drømmene sine.

 Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar fylte country-legenden Dolly Parton 70 år. Sangfuglen har en imponerende karriere å se tilbake på, og har vunnet utallige priser for sitt fantastiske arbeid innen musikken.

Men nå som Parton har begynt å dra på årene, frykter hun at hun ikke skal få oppfylt alle drømmene og målene hun har satt seg før det er for sent.

- Noen ganger føles det som om jeg er 300 år gammel, og noen ganger føles det som om jeg er rundt 20 år, da jeg dro til Nashville for første gang. Men det føles som om tiden løper fra meg, forteller hun til Wenn, ifølge Contactmusic.com.

- Det er så mange ting jeg fremdeles ønsker å gjøre. Jeg minner meg selv hele tiden om: «Ikke tenk slik. Bare gjør det. Fortsett å jobbe som om du fremdeles er 16 år». Jeg skrev faktisk en låt som heter «Jeg er 16», og den er på det nye albumet mitt «Pure and Simple».

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PÅ SCENEN:</strong> Dolly elsker å opptre og spilte inn sin første singel allerede som 13-åring.  Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Dolly elsker å opptre og spilte inn sin første singel allerede som 13-åring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om musikkarrieren har gjort «Jolene»-stjernen styrtrik, så har hun ikke alltid levd et liv i overflod.

Den folkekjære artisten vokste opp med 11 søsken i ekstrem fattigdom. Faren hennes måtte blant annet betale legen som hjalp til med Dollys fødsel, med en pose havregryn.

70-åringen har derfor alltid forstått viktigheten av hardt arbeid, og hun har ingen planer om å slå seg til ro som pensjonist.

- Jeg håper jeg dør midt i en sang mens jeg står på scenen foran en haug med mennesker. Jeg har alltid tenkt at det er slik jeg vil dø, og håper det skjer. Jeg vil at alle skal si: «Se på henne. Hun hadde et smil om munnen og nå er hun borte», sier hun, ifølge nettstedet.

I 1966 giftet Dolly seg med Carl Thomas Dean (72), og 30. mai feirer de 50 årsbryllupsdag.

Ekteparet, som er glad for at de aldri fikk barn, er fremdeles like forelsket i dag.

LES OGSÅ: Rolling Stones-stjerne rammet av kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer