- Tiden etter «Farmen» har ikke vært enkel

Daniel Godø har hatt en turbulent tid etter at han stod fram som homofil i TV 2s realityserie.

VANSKELIG TID: Daniel Godø innrømmer overfor Dagbladet at tiden etter «Farmen»-oppholdet ikke har vært enkel. 22-åringen stod fram som homofil i TV 2-programmet, og fikk oppleve både opp- og nedturer etter at han ble sendt hjem fra gården. Foto: Tor Lindseth
VANSKELIG TID: Daniel Godø innrømmer overfor Dagbladet at tiden etter «Farmen»-oppholdet ikke har vært enkel. 22-åringen stod fram som homofil i TV 2-programmet, og fikk oppleve både opp- og nedturer etter at han ble sendt hjem fra gården. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltakeren Daniel Godø (22) fikk høsten 2014 mye oppmerksomhet da han stod fram som homofil mens han var på TV 2s reality-gård..

Den personlige avsløringen kom etter at det først ble spekulert i om det fantes romantiske følelser mellom ham og «Farmen»-konkurrenten Charlotte Thøgersen (25).

Den kjekke sunnmøringen opplevde å få bred støtte da han «kom ut av skapet» i beste sendetid på TV 2. Blant andre Se og Hørs motepoliti, stylist Jan Thomas Mørch Husby, kom med en personlig støtteerklæring til 22-åringen.

Til Dagbladet forteller Godø i dag at tiden etter «Farmen»-oppholdet likevel ikke har vært enkel.

- Livet har vært ganske opp og ned. Jeg har jo vært lykkelig, men jeg har også vært utrolig sliten til tider, sier han til avisen.

Realitydeltageren skal ha blitt rådet av TV 2s støtteapparat til å ta det med ro.

- Jeg sover veldig mye (...) Det var nok litt for mye for hodet mitt å ryke ut av både «Farmen» og skapet på en gang, innrømmer Godø overfor Dagbladet.

GOD TONE: Daniel og Charlotte Thøgersen ble gode venner på gården, selv om hun først håpet på noe mer. Her med Alina Vassnes (nr. 3 f.v) og Magnus Melkeraaen på finalefesten i høst. Foto: Tor Lindseth
GOD TONE: Daniel og Charlotte Thøgersen ble gode venner på gården, selv om hun først håpet på noe mer. Her med Alina Vassnes (nr. 3 f.v) og Magnus Melkeraaen på finalefesten i høst. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Må ta det med ro

I høst fortalte han til Seoghør.no at han fortsatt jobbet med å akseptere legningen sin.

De andre «Farmen»-deltakerne hadde ikke noen problemer med at han stod fram - selv om Charlotte Thøgersen innrømmet overfor Seoghør.no at det «stakk litt i hjertet».

I oktober fortalte den sympatiske 22-åringen til Seoghør.no at han i tillegg til å motta støtteerklæringer, fikk en støttende rolle overfor andre etter at han stod fram. Dét har kanskje blitt litt mye for den sympatiske unggutten. 

- Det har bare vært positivt etterpå. Utrolig overveldende. Folk i alle aldre sender sin støtte. Folk som er i samme situasjon, som er i tvil. Så spør de meg om råd, og sier at jeg er en inspirasjon, sa Godø til Seoghør.no dengang.

LES OGSÅ: Avslørte overraskende babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer