- Tiden er moden for barn

Øyvind Leine Thune er stormende forelsket og drømmer allerede om å stifte familie med «Jakten på kjærligheten»- kjæresten Elise Edvardsen.

DRØMMER OM BARN: Da Elise Edvardsen sendte frierbrev til Øyvind Leine Thune skjønte han at dette var verdt å satse på. Nå vil paret stifte familie.
DRØMMER OM BARN: Da Elise Edvardsen sendte frierbrev til Øyvind Leine Thune skjønte han at dette var verdt å satse på. Nå vil paret stifte familie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst har TV 2s seere blitt bedre kjent med bonden Øyvind Leine Thune (29) i «Jakten på kjærligheten». Og det ble full klaff for bonden fra Vang som i løpet av programmet forelsket seg i frieren Elise Edvardsen (24).

Følelsene dem i mellom ble varmere og varmere og Elise danket etter hvert ut de andre frierne.

Mens Øyvind jobber med melkeproduksjon på gården hjemme i Vang studerer Elise siste år på vernepleie. Når hun er ferdig med studiene til våren håper Øyvind at hun vil flytte inn på gården.

Til Her og Nå sier det forelskede paret at de allerede drømmer om å stifte familie.

JAKTET PÅ KJÆRESTE: I høst har «Jakten»-bøndene Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelrud søkt en livsledsager gjennom TV 2-programmet. Programleder er Marthe Sveberg (nr. to f.h). Foto: Espen Solli / TV 2
JAKTET PÅ KJÆRESTE: I høst har «Jakten»-bøndene Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelrud søkt en livsledsager gjennom TV 2-programmet. Programleder er Marthe Sveberg (nr. to f.h). Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg ønsker meg unger og tror at tiden er moden for det. Jeg har også veldig lyst til å være en ung far. Nå er jeg snart 30, så tiden er helt klart moden. Jeg har aldri følt det slik jeg gjør nå. Elise er mitt livs kjærlighet, sier Øyvind til bladet.

Allerede da han leste Elises brev første gang skjønte Øyvind at dette kunne ende med kjærlighet.

– Jeg visste at denne jenta skulle jeg bli bedre kjent med. Da jeg valgte henne og hun takket ja til å bli bedre kjent med meg, opplevde jeg en utrolig lykke.

- Inntrykkene og følelsene ble varmere og varmere, og da kameraene reiste fra gården etter valget fikk vi være sammen i to dager på gården – helt alene, har Øyvind tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Hadde ikke regnet med at jeg kom til å bli så sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer