TRENGER HUN HJELP? Både moren og faren til "Mean Girls"-skuespillerinnen er bekymret for helsen hennes. Foto: All Over Press
TRENGER HUN HJELP? Både moren og faren til "Mean Girls"-skuespillerinnen er bekymret for helsen hennes. Foto: All Over PressVis mer

- Tiden er i ferd med å renne ut

Lindsays mor er alvorlig bekymret for stjernedatteren.

SEHER.NO: Lindsay Lohan (23) har vært i hardt vær den siste tiden, etter at hennes far, Michael Lohan, delte flere lydbånd med private samtaler med pressen.

Han hevder imidlertid at han ikke har lekket opptakene for å tjene penger, men for å redde sin kjendisdatter som han mener trenger hjelp.

Nå har den unge skuespillerinnens turbulente liv også fått moren Dina til å bekymre seg.
Hun mener nå at tiden er i ferd med å renne ut for datteren.

Det kommer fram i nok et opptak hennes eksmann og far til Lindsay har offentliggjort.

- Tiden er i ferd med å renne ut for henne. Jeg merker det, jeg er moren hennes og jeg er redd. Hun skjærer i seg selv, skader seg selv. Det er vondt, Michael, sier hun ifølge BT i opptakene som er publisert på nettsiden Radaronline.

Lindsays far har flere ganger tidligere utrykt sin bekymring overfor datteren, som han mener er avhengig av reseptbelagte medisiner.

Avsløringene på lydbåndene har fått Dina Lohan til å rase, og hun truer nå eks-mannen - som hun skilte seg fra i 2007 - med søksmål.

Ifølge nettstedet TMZ risikerer Michael Lohan fengsel for å ha lekket lydbåndene.

Grunnen skal være at det i 2005 ble bestemt i retten at han ikke får kommunisere med Dina per epost eller telefon før i 2011, og lydopptakene skal ha blitt gjort i 2008.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
LES OGSÅ: - Gud har straffet henne