Tiåringen alle snakker om

Ny Bieber-mania? Se videoen og døm selv!

SANGFUGL: Angie Vazquez fra Mexicali er en liten jente med en stor stemme. Ekspertene spår at hun blir den neste store barnestjernen.
SANGFUGL: Angie Vazquez fra Mexicali er en liten jente med en stor stemme. Ekspertene spår at hun blir den neste store barnestjernen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ti år gamle Angie Vazquez fra Mexicali, Mexico, har blitt et internettfenomen over natten etter at hun og tenåringsbrødrene Abelardo (15) og Gustavo (13) laget sin egen versjon av popstjernen Adeles megahit ”Rolling in the Deep”.

Videoen, som barna har spilt inn i farens musikkstudio, har allerede fått over 30 millioner visninger på YouTube og har gitt dem sendetid på flere internasjonale TV-show, der i blant ”Good Morning America”.

Nå inviteres søskenflokken, som kaller seg for ”Vazquez Sounds”, til å gjøre show i både USA og Europa.

- Vi ante virkelig ikke at musikkvideoen kom til å bli så godt mottatt, men slik det ser ut nå kan ungene velge og vrake blant spillejobber, sier den stolte produsent-pappaen Abelardo Vazquez, til Associated Press.

Internettoppdagelsen kan i stor grad minne om tenåringsidolet Jusin Bieber (17), som ble oppdaget på samme måte etter at moren la ut et videoklipp av ham på internett.


Eksperter mener nå at "Vazquez Sounds" kan bli den neste store "Bieber-mania". Hva mener du?
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er far og sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer