Cheryl Cole:

Ti år etter utromarerittet er hun singel - igjen

Den britiske popstjernen har alt annet enn flaks i kjærlighetslivet.

TURBULENT EKTESKAP: For ti år siden ble Cheryl Cole involvert i et utroskapsmareritt på grunn av sin daværende ektemann, fotballspiller Ashley Cole (t.v.). Nå er Cheryl singel igjen. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
TURBULENT EKTESKAP: For ti år siden ble Cheryl Cole involvert i et utroskapsmareritt på grunn av sin daværende ektemann, fotballspiller Ashley Cole (t.v.). Nå er Cheryl singel igjen. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag erklærte stjerneparet Cheryl Cole (35) og Liam Payne (24) at de har gjort det slutt. Allerede i januar begynte spekulasjonene om et brudd å florere i internasjonal presse og nå har altså duoen bekreftet selv at de har valgt å gå fra hverandre.

- Vi er trist over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, delte både Liam og Cheryl på Twitter søndag kveld.

Dette betyr nok et brudd for 35-åringen, som har hatt et langt fra lett kjærlighetsliv. Derimot har det i flere av forholdene hennes blåst opp til storm.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Søndag kveld annonserte Cheryl Cole og Liam Payne at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Søndag kveld annonserte Cheryl Cole og Liam Payne at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Omfattende utroskap

For ti år siden sprutet blekket i tabloidpressen, da Cheryls daværende ektemann, den engelske fotballspilleren Ashley Cole (37), var utro mot henne - med flere kvinner.

Ashley har nemlig vært involvert i en rekke skandaler, og var utro mot kona allerede i 2008 da han hadde sex med frisøren Aimee Walton. Den gang tilga imidlertid Cheryl ham, noe hun ikke gjorde ved senere tilfeller.

Først sto en flyvertinne fram og fortalte om sine hete stunder med fotballspilleren. Deretter en undertøysmodell, som hevdet hun hadde hatt seg med fotballstjernen bare dager før han ble gjenforent med Cheryl på hennes bursdagsfest.

I ettertid viste det seg at Ashley scoret et aldri så lite «hat-trick» mens han prøvde å vinne tilbake eks-kona. Fotballspilleren skal nemlig også ha datet en tredje jente, den personlige treneren Collette McBarron - alt mens han var gift med den britiske artisten.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT FORHOLD: Cheryls ekteskap med fotballstjernen Ashley Cole var av det stormfulle slaget. Selv om hun var en vakker og berømt popsanger i gruppa Girls Aloud, var Ashley utro mot henne gjentatte ganger. Bildet er tatt i 2006. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Cheryls ekteskap med fotballstjernen Ashley Cole var av det stormfulle slaget. Selv om hun var en vakker og berømt popsanger i gruppa Girls Aloud, var Ashley utro mot henne gjentatte ganger. Bildet er tatt i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapen var noe Cheryl slo hardt ned på og hun har tidligere avslørt at hun var rasende da de sjokkerende nyhetene kom til overflaten.

Overfor den britiske tabloidavisen The Sun har hun uttalt at hun ristet og sparket ektemannen og klorte ham i ansiktet etter at avisen avslørte utroskapen i 2008, knappe to år etter at de giftet seg.

Ydmyket

Cheryl skal den gangen ha jobbet hardt for å reparere forholdet, men tv-skjønnheten fikk til slutt nok. Hun valgte derfor å gå fra ektemannen etter å ha gitt ham en ny sjanse - og i 2010 skilte paret seg.

- Cheryl Cole og ektemannen Ashley Cole har tatt ut separasjon. Cheryl ber media om å respektere hennes privatliv i denne vanskelige situasjonen. Vi har ingen ytterligere kommentarer, sa en talsperson for stjernen den gang.

Etter bruddet har hun uttalt at det hele var svært ydmykende.

- For å være ærlig så klarte jeg å holde meg offentlig, men privat var jeg knust, sa hun til magasinet InStyle.

En kilde nær Cheryl har også tidligere uttalt hvor vanskelig det var for stjerna å stå i stormen, spesielt med tanke på for å få karrieren til å rulle videre.

- Nok en gang ser Ashley ut til å ha overgått seg selv. Akkurat da Cheryl hadde kommet tilbake i riktig spor, og jobber hardt med musikken, gjør han dette. Hun er ydmyket, sa kilden.

- Cheryl fortalte Ashley på telefon i går at han tydeligvis ikke er klar for å binde seg. På et tidspunkt hadde de en stor krangel og Cheryl sa at hun var ferdig med ham. Hun ba Ashley slette nummeret hennes og la henne være i fred, la kilden til.

Saken fortsetter under bildet.

BITTERT BRUDD: Ekteskapet mellom Cheryl og franskmannen Jean-Bernard holdt bare i ett og et halvt år. Foto: NTB Scanpix
BITTERT BRUDD: Ekteskapet mellom Cheryl og franskmannen Jean-Bernard holdt bare i ett og et halvt år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg i hemmelighet

Da Cheryl hadde kommet seg over Ashley fant hun lykken på ny og giftet seg i hemmelighet med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini i 2014. Det avslørte hun selv på sin egen Facebook-side.

- Jeg pleier ikke å dele privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele noen fine nyheter... Jean-Bernard og jeg giftet oss 7. juli. Vi er veldig glade og stolte over å gå videre med livene våre sammen, skrev hun da.

Ifølge Daily Mirror var den hemmelige bryllupsseremonien på en øy i Karibien, og for å sikre seg at det forble hemmelig ble bare fire gjester invitert.

Popstjernen hadde da vært sammen med franskmannen i tre måneder.

Etter 18 måneders ekteskap tok imidlertid lykke brått slutt for popstjernen.

Få uker senere kom nyheten om at popstjernen hadde funnet tonen med det 10 år yngre One Direction-medlemmet, Liam Payne.

Saken fortsetter nedenfor.

Den raske overgangen fra Jean-Bernard til Liam fikk utroskapsryktene til å svirre rundt Cheryl våren 2016, og ifølge Mirror påstod franskmannen den gang at turtelduenes forhold startet før bruddet.

Tabloidavisen The Sun skrev at Jean-Bernard hevdet at kilder i «X Factor»-kulissene fortalte ham at Cheryl begynte å date Payne allerede i oktober 2015, før bruddryktene begynte å versere.

- Jean-Bernard var desperat etter å redde ekteskapet og er fullstendig rasende. Han fordøyer fortsatt det han er blitt fortalt (...) Han er allerede såret over bruddet, og over at hun begynte å date Liam da hun gjorde det, sa en kilde til The Sun.

Twitter-profilen sin omtalte Cheryl selv indirekte utroskapsryktene:

«Hvis noen tror den dritten de leser i dag, så kjenner dere meg ikke i det hele tatt».

LES OGSÅ: - Vi er fylt av glede og kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer