Ti år eldre på åtte dager

Hollywoodfruens alder endres hver uke. Men fortsatt er den ikke riktig...

IKKE EVIG UNG: Selv om hun gjerne kunne ønske det, er ikke Agnes-Nicole Winter bare 43 år... Foto: TV3
IKKE EVIG UNG: Selv om hun gjerne kunne ønske det, er ikke Agnes-Nicole Winter bare 43 år... Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Å bli helt klok på den svenske hollywoodfruen Agnes-Nicole Winter egentlige alder blir vi visst aldri.

Etter at Seher.no skrev at Winter løy på alderen sin på det kjente filmnettstedet IMDB.com har divaen nå endret profilen sin med ti år.

Den 9. februar stod det at hun var født 17. april 1976, mens i dag, en drøy uke etterpå, står det at hun er født i 1966.

Men fortsatt er ikke alderen helt riktig. For selv med en vakker kropp, og en botoxpreget hud, skal hun i virkeligheten ha blitt født i 1956, og er egentlig 53 år.

Agnes-Nicole Winter kjent fra tv-serien ''Svenske Hollywoodfruer'' flyttet til Hollywood på 80-tallet for å jobbe som modell. Hun har vært gift tre ganger, og har to sønner som hun bor sammen med i Beverly Hills mens hun jobber som filmprodusent og skuespillerinne.

Winter er 53 år, men har få synlige alderstegn. Pannen er slett, hun har ingen linjer rundt munnen og beina er uten synlige bulker.

Ifølge Aftonbladet mener blondinen hennes pene utseende har vært til god hjelp i karrieren.

- Alle er så fascinert av utseende. Spesielt folk i filmindustrien. Mennesker vil se bra ut, ellers får de seg kanskje ikke jobb. Jeg sier det enkelt:
Hvordan du ser ut er ditt visittkort!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette gjør jeg 500 ganger om dagen