Thorvald Stoltenberg får hasj-pris

Mottar prisen av Nederlands tidligere statsminister.

I NEDERLAND: Stoltenberg mottar prisen i Nederland. Prisutdeler er Dries Van Agt, tidligere statsminister. Foto: NTB scanpix
I NEDERLAND: Stoltenberg mottar prisen i Nederland. Prisutdeler er Dries Van Agt, tidligere statsminister. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere utenriksminister Thorvald Stoltenberg (80) mottar 26. april prisen «Cannabis Culture Awards 2012» i Nederland.

Det går fram av en pressemelding som er sendt ut av priskomiteen.

Ifølge pressemeldingen mottar Stoltenberg prisen på vegne av den globale kommisjonen for narkotika-politikk.

Stoltenberg er en av mange vinnere som vil motta sin pris i Amsterdam senere denne måneden. Prisen deles ut av tidligere statsminister i Nederland, Dries Van Agt.

Etter utdelingen åpner Hedy d'Ancona, tidligere helse- og kulturminister i Nederland, det nye museet for marihuana og hemp.

Stoltenbergs kommisjon har arbeidet mot en forandring i den norske narkotikapolitikken, i utgangspunktet for å forbedre situasjonen til de harde rusmisbrukerne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Thorvald tjente mer enn Jens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer