ANERKJENT: Anja Breien har vært filmregissør i mange år og står blant annet bak "Arven" og "Hustruer". Foto: Stella Pictures
ANERKJENT: Anja Breien har vært filmregissør i mange år og står blant annet bak "Arven" og "Hustruer". Foto: Stella PicturesVis mer

– Thorvald er så deilig

Thorvald Stoltenbergs kjæreste, regissør Anja Breien, åpner seg om forholdet.

FORELSKET: Thorvald Stoltenberg og kjæresten Anja Breien stortrives i hverandre selskap. Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Thorvald Stoltenberg og kjæresten Anja Breien stortrives i hverandre selskap. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober 2012 ble Thorvald Stoltenberg (83) enkemann da kona, Karin Stoltenberg, gikk bort etter kort tids sykeleie. Ekteparet giftet seg i 1957, og holdt sammen i hele 56 år.

- Jeg må venne meg til å være alene. Alt dette må ta slutt, og jeg må gå videre. Jeg prøver å leve så normalt som mulig nå, sa Thorvald til VG den gang.

Nå kan likevel den tidligere utenriksministeren smile igjen – han har nemlig funnet lykken med filmregissør Anja Breien (74). I september i fjor kom de to sammen på filmpremiere; her bekreftet de forholdet, men holdt likevel kortene tett til brystet.

Nå har Anja omsider tatt bladet fra munnen og snakket ut om å finne kjærligheten i moden alder.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har alltid hatt en evne til å forelske meg, men før jeg traff Thorvald trodde jeg at det var over. Nå har toget gått, tenkte jeg. Derfor er det så fint at vi har funnet hverandre; det er godt å kjenne at man ennå har evnen til å bli ordentlig forelsket, fortalte hun åpenhjertig til Dagbladet.

På spørsmål om hva hun falt for ved Thorvald, hadde 74-åringen følgende svar:

– Det har jeg ikke ord for! Jeg synes Thorvald er så flott – og så deilig, sa Anja til avisen.

Tidligere har også Thorvald skrytt av sin kjære, og sagt at han synes hun er en sterk kvinne og at hun har «så masse flott, krøllete hår».

LES OGSÅ: – Det er ikke snakk om å komme over sorgen