Thorstvedt ble hasteoperert

- Jeg fikk akutte smerter, sier fotballstjernen Erik Thorstvedt til Seoghør.no.

SYNLIG MERKE: Erik Thorstved kom med bandasje på halsen som synlig bevis på hasteoperasjonen han nylig har vært igjennom, da han besøkte TV 2s EM-studio. Foto: TV 2
SYNLIG MERKE: Erik Thorstved kom med bandasje på halsen som synlig bevis på hasteoperasjonen han nylig har vært igjennom, da han besøkte TV 2s EM-studio. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange TV-seere ble overrasket da TV 2s fotballekspert, den tidligere landslagskeeperen Erik Thorstvedt (49), tirsdag dukket opp med en stor bandasje på halsen.

Da han presenterte Thorstvedt, spøkte programleder Jon Hartvig Børrestad med at «Erik Thorstvedt at har skreket så mye at han har fått plaster på halsen».

Men den tidligere Tottenham-stjernen sier til Seoghør.no at bandasjen har en mye mer smertefull forklaring.

- For en ukes tid siden fikk jeg akutte smerter i nakken, og måtte hasteopereres for nakkeprolaps. Bandasjen skyldes at de gikk inn gjennom halsen under operasjonen.


Natt til fredag ble fotballeksperten operert. Thorstvedt - som tidligere har vært operert for en prolaps i korsryggen - sier inngrepet foregikk uten komplikasjoner.

- Prolaps er jo noe veldig mange mennesker får. Jeg var bedøvet, og sov gjennom hele operasjonen.

- I dag føler jeg meg frisk og fin, sier Thorstvedt - som nå er klar for å fortsette å jobbe med TV 2s EM-sendinger - til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Heldigvis hadde ikke TV 2 noe imot det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer