Thorbjørn Harrs kyss vekker oppsikt i USA

USAs største ukeblad etterlyser «mannen som kysser Hilary Duff» på Facebook.

VEKKER OPPSIKT: Ikke alle kjente igjen Thorbjørn Harr, da han kysset Hollywoodstjernen Hilary Duff foran TV-kameraene på New York-settet til den nye serien «Younger» Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Ikke alle kjente igjen Thorbjørn Harr, da han kysset Hollywoodstjernen Hilary Duff foran TV-kameraene på New York-settet til den nye serien «Younger» Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Thorbjørn Harr (40) har gjort suksess internasjonalt med sin rolle som vikinghøvdingen Jarl Borg i TV-serien «Vikings».

Den siste tiden har han oppholdt seg i USA for å spille i den nye TV-serien «Younger», hvor han blant annet spiller mot Hollywood-stjernen Hilary Duff (27).

Men at Harr fortsatt har et stykke igjen før han er like kjent som Hilary i USA, ble raskt klart etter at et bilde av de to som kysser foran kamera, fant veien til USAs største ukeblad People.

- HVEM ER DENNE KAREN?: Det amerikanske ukebladet People og dets lesere kjente ikke igjen Thorbjørn Harr. Slik ser innlegget de la ut på sine Facebooksider. Foto: People/Facebook
- HVEM ER DENNE KAREN?: Det amerikanske ukebladet People og dets lesere kjente ikke igjen Thorbjørn Harr. Slik ser innlegget de la ut på sine Facebooksider. Foto: People/Facebook Vis mer

Duff er blant kjent fra TV-serien «Lizzie McGuire» og for sin rolle som Olivia Burke i TV-serien «Gossip Girl».

Etterlyst på Facebook

På sin Facebookside har People lagt ut et bilde av TV-kysset under spørsmålet «Hvem er det Hilary Duff kysser?».

Og på sin egen nettside People.com har bladet kun beskrevet Harr som «en medskuespiller» i bildeteksten.

De presiserer imidlertid at kysset skjedde foran kamera som en del av TV-innspillingen.

Harr kan  trøste seg med at den britiske avisen Daily Mail hadde god oversikt over hvem han var, da de torsdag skrev om det samme bildet.

«Hilarys kollega er den norske skuespilleren Thorbjørn Harr», skriver avisen.

Lyver på alderen

Ifølge Daily Mail handler «Yonger» om en 40 år gammel alenemor, som utgir seg for å være i 20-årene, slik at hun lettere kan gli inn i miljøet på jobben.

Hilary Duff om separasjonen fra ektemannen Mike Comrie:

Hovedrollen spilles av Sutton Foster, mens Hilary Duff spiller hennes venninne. Harr spiller ifølge Daily Mail Hilarys kjæreste.

HOLLYWOOD-STJERNE: Hilary Duff er blant annet kjent fra TV-serien «Lizzie McGuire». Foto: Stella Pictures
HOLLYWOOD-STJERNE: Hilary Duff er blant annet kjent fra TV-serien «Lizzie McGuire». Foto: Stella Pictures Vis mer

Serien skal etter planen ha premiere i januar, men foreløpig er det ikke kjent når den eventuelt vil komme på norske TV-skjermer.

LES OGSÅ: Bestevenner etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer