Thor Hushovd blir pappa igjen

Sykkestjernen Thor Hushovd og hans kone Susanne venter sitt andre barn.

JUBEL MED DATTEREN: Thor Hushovd med datteren Isabel etter Sørlandsparken Grand Prix. Foto: SCANPIX
JUBEL MED DATTEREN: Thor Hushovd med datteren Isabel etter Sørlandsparken Grand Prix. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare Tour de France som blir et høydepunkt for Grimstad-gutten Thor Hushovd (34) i juli. Samme måned blir han også pappa igjen.

Thor og kona Susanne (35) har fra før datteren Isabel (3) og de har flere ganger uttalt at de ønsker seg en søster eller bror til Isabel.

- Ja, vi venter barn, bekrefter paret overfor Se og Hør.

Den lille familien er bosatt i Monaco, men som proffsyklist er Thor mye på reise. I fjor høst signerte han kontrakt med det amerikanske storlaget BMC Racing Team, men Susanne er vant til å ta seg av oppgavene på hjemmebane.  Og Thor er flink til å prioritere de to jentene sine når han først er hjemme.

- I sesongen kan jeg ikke forvente at han bare skal ta Isabel en dag. Det må jeg godta, og det synes jeg er helt greit. Men når han kommer hjem, da er det min og Isabel sin tur. Vi havner ikke lenger ned på listen enn andreplass. Det nytter ikke, har Susanne fortalt til bladet Mamma.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det hardeste er å ikke se datteren min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer