Thon er gift på papiret - men samboer med Sissel

- Jeg er med. Jeg er en av gutta, sier Sissel Berdal Haga (72).

DOMMER: Sissel Berdal Haga var dommer i Oslo tingrett til hun fylte 70 år. Her fra et fengslingsmøte i Tinghuset i forbindelse med drapet på Mohamed Ahssain i 2007. Foto: NTB scanpix
DOMMER: Sissel Berdal Haga var dommer i Oslo tingrett til hun fylte 70 år. Her fra et fengslingsmøte i Tinghuset i forbindelse med drapet på Mohamed Ahssain i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Olav Thon (89) er en av Norges rikeste menn, men det er ikke bare på bankkontoen han karakteriseres som rik.

Også i privatlivet har han gjort det særdeles god.

Til tross for at milliardæren formelt er gift med en annen kvinne, har han og Sissel Berdal Haga (72) vært kjærester i 25 år - og den sporty 72-åringen står ved sin samboers side stort sett i alle situasjoner, skriver VG Helg.

- Det som karakteriserer vårt forhold er at vi alltid er sammen. Om alt. Vi er sammen i fritiden, i arbeidet, i alt vi gjør. Han går ikke en tur uten meg, reiser ingen steder uten meg, går ikke i et selskap uten meg, sier Berdal Haga til VG og legger til:

- De er en gjeng som møtes i gutteskelskap. Og jeg er med. Jeg er en av gutta.

Paret er enige om å titulere hverandre som samboere, og han er svært nær hennes barn og barnebarn.

- Han er ikke formelt skilt, men det er svært mange år siden de var sammen, forteller Sissel om samboerens tidligere ektefelle.

I tillegg til å være kjent som milliardæren som aldri bruker penger, er også Olav Thon videns kjent for sin signalrøde topplue - som hekles av nettopp kjæresten gjennom de siste 25 årene.

Tidligere var Sissel Berdal Haga tingrettsdommer i Oslo Tingrett, men har nå gått over til å ha designansvar for Thons prosjekter. Hun har også flere styreverv i diverse organisasjoner.

LES OGSÅ: Prinsesse Caroline bekrefter at hun har blitt bestemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer