«The Voice»:

Thomas vant «The Voice»

Norges nye stjerne sang publikum i senk.

SEIER: Thomas Løseth stakk av med seieren i årets sesong av «The Voice» på TV 2. Foto: TV 2
SEIER: Thomas Løseth stakk av med seieren i årets sesong av «The Voice» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter en spennende sesong av årets «The Voice» på TV 2 var det Thomas Løseth og mentor Lene Marlin som lørdag kveld stakk av med seieren.

Forrige uke ble det klart at de fire deltakerne Sebastian James (27), Thomas Løseth (29), Agnes Stock (23) og Andrea Santiago Stønjum (16) skulle knive om serien. Øyvind Mund ledet seerne gjennom programmet.

TETT: Thomas og Andrea endte i superfinalen sammen. Begge fikk stående applaus for sine tolkninger, og det var ikke enkelt å gjette seg frem til hvem den seirende parten til slutt ble. Foto: TV 2
TETT: Thomas og Andrea endte i superfinalen sammen. Begge fikk stående applaus for sine tolkninger, og det var ikke enkelt å gjette seg frem til hvem den seirende parten til slutt ble. Foto: TV 2 Vis mer

Da Løseth og Stønjum kom videre til superfinalen før «21-Nyhetene» på TV 2, fikk seerne et ufrivillig opphold fra den spennende finalen i en halvtimes tid.

Da superfinalen startet opp igjen, møttes de to kandidatene til duell. Mens Thomas leverte en sterk utgave av «With or Without You» av U2, sjarmerte Andrea Santiago Stønjum publikum med en rå utgave av Pinks «Try».

- Jeg liker hvordan du har sett deg selv og ditt eget artisteri. Den artisten du er tror du på, og det er den vi trenger på scenen, fortalte sa mentor Yosef Wolde-Mariam om Stønjums opptreden

- Det å ta det så nært og de nedepartiene, og så bare drar du på på ekte Thomas-vis. Det er så bra. Du har en sånn magisk stemme, og jeg bøyer meg i alt, sa mentor Lene Marlin om Løseth.

Sangene trollbandt publikum og seere rundt om i hele Norge, men som i konkurranser flest kan bare én vinne. Seieren gikk etter Thomas.

- Herregud, ytret han fra scenen.

HURRA: Thomas sang én gang til etter å ha vunnet. Foto: TV 2
HURRA: Thomas sang én gang til etter å ha vunnet. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg skjønner ikke det her. Det betyr utrolig mye, og er helt ufattelig.

Mentor Lene Marlin holdt ikke tilbake skrytet da hennes artist ble kronet til seierherre lørdag kveld.

Dette sang deltakerne lørdag kveld:

Andrea sang «Halo» av Beyoncé.

Sebastian sang «Earth Song» av Michael Jackson.

Agnes sang «Home for Christmas» av Maria Mena.

Thomas sang «Heal» av Tom Odell.

Dagbladets anmelder trillet en femmer på terningen for både Løseth og Stock, mens de to andre deltakerne måtte nøye seg med firere.

FINALE: Andrea, Thomas, Sebastian James og Agnes knivet alle om seieren lørdag kveld. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2
FINALE: Andrea, Thomas, Sebastian James og Agnes knivet alle om seieren lørdag kveld. Foto: Robert Dreier Holand / TV 2 Vis mer

«Det er skjørt og solid om hverandre. Det låter rett og slett så vakkert som bare det kan gjøre når Tom velger riktig låt og samtidig klarer å ha det gøy i prosessen», skrev anmelder Torgrim Øyre om Løseths prestasjon - som landet ham en plass i superfinalen.

Tre av fire mentorer i årets finale hadde finalister. I forrige uke ble nemlig Elise Nærø (29) sendt hjem, som den siste av deltakerne til Martin Danielle.

- Det var trist, jeg så ikke den komme. Jeg er litt sjokkert, men slik er leken. Nå kan jeg i alle fall ha lave skuldre i finalen, sa han til TV 2 forrige uke.

Popstjerna Lene Marlin hadde på sin side hele to finalister i årets sending, Agnes og Thomas. Morten Harkets lykkeamulett var Sebastian James, mens Yosef Wolde-Mariam holdt en knapp på Andrea.

LES OGSÅ: - Den nye babyen krever sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer