«Skal vi danse»:

Thomas ute av «Skal vi danse»

Pallen i årets «Skal vi danse»-sesong er klar.

FORNØYD: Thomas Alsgaard røk ut av Skal vi danse, men er fornøyd med det han har lært gjennom programmet. Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen i årets sesong av «Skal vi danse» begynner virkelig å tilspisse seg med bare fire par igjen. Forrige uke var det over og ut for radioprofil Michael Andreassen, etter å ha tapt danseduellen mot Marte Bratberg etter en intens halloween-sending.

Denne uka har deltakerne fått ekstra hjelp på dansetrening av dommerne for å finpusse teknikken, og etter lørdagens sending er det klart hvem som havner på «Skal vi danse»-pallen dette året.

For Thomas Alsgaard endte imidlertid danseeventyret her.

Etter kveldens danseduell mellom Marte Bratberg og Thomas Alsgaard mente dommerne at Bratberg burde gå videre til semifinalen.

- Jeg hadde ikke sett for meg å komme så langt. Jeg har aldri tenkt på plassering, men jeg tenkte da jeg starta at jeg skulle raskt inn og raskt ut, så det har vært et privilegium å få være med så lenge. Det var rettferdig at vi gikk ut nå, sier Alsgaard til Se og Hør.

- Det ser ut som du har lært mer enn å bare danse denne høsten, Thomas?

SKAL VI FLØRTE?: «Skal vi danse»-favorittene Nate Kahungu og Helene Spilling har måttet tåle å få spørsmål om deres forhold i hele høst, og de er ikke fremmed for å dra på litt ekstra i løpet av høsten. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ja, det har vært lærerikt på mange måter. Jeg visse at dette ville være utfordrende for meg og jeg har lært mye. Det er det aller mest spennende, svarer han.

- Jeg har hatt det utrolig morsomt, men tenker også at det var greit det som skjedde i dag, legger partner Rikke Lund til.

Alsgaard spøker med at de kommer til å danse flere ganger i uka framover, men innrømmer at han nå legger danseskoa på hylla.

- Jeg er evig takknemlig og tar med meg dette resten av livet. Jeg kommer aldri til å danse igjen med mindre Rikke er i samme lokale og vi kan ta en av våre koreografier, sier han avslutningsvis.

SISTE DANS: Birgit Skarstein ble ikke stemt videre i TV2-programmet «Skal vi danse». Bilder: NTB Vis mer

Hyllet mamma

Først ut på dansegulvet i kveld var Thomas Alsgaard og hans partner Rikke Lund. Duoens første dans var en salsa til «Conga» av Gloria Estefan, og i tillegg til skryt, fikk Alsgaard og partneren 29 poeng.

De fikk også 30 poeng for sin andre dans, en rumba.

- Det er noe som har skjedd med deg den siste uka, du har fått mye tryggere bevegelser, sa Egor Filipenko.

ÅPNET SHOWET: Thomas og Rikke fikk æren av å åpne lørdagens sending. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPNET SHOWET: Thomas og Rikke fikk æren av å åpne lørdagens sending. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
RUMBA: Thomas og Rikke fikk ros for sin rumba. Foto: Espen Solli / TV 2
RUMBA: Thomas og Rikke fikk ros for sin rumba. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Nathan «Nate» Kahungu og proffdanser Helene Spilling har flere ganger toppet dommernes poenglise. I kveld gikk det fort da duoen danset quickstep til ære for realitydeltakerens mamma.

- Han er veldig flink og jeg er kjempestolt av ham, sa mora fra salen etter dansen.

Hun kunne også innrømme at hun tidligere har stemt på utslåtte Michael Andresen til stor latter fra salen. Nate og Spilling fikk 34 poeng og 40 poeng for sin andre dans.

HØYT TEMPO: Helene og Nate danset en quickstep som sin første av to danser. Foto: Espen Solli / TV 2
HØYT TEMPO: Helene og Nate danset en quickstep som sin første av to danser. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
- RØRT: Nate og Helene rørte dommerne med sin andre dans. Foto: Espen Solli / TV 2
- RØRT: Nate og Helene rørte dommerne med sin andre dans. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Hett

Vitenskapsmannen Andreas Wahl fortalte at han var litt flau før sin første dans med Mai Mentzoni denne uka. På parketten leverte han likevel en het salsa og så ut til å leve seg fullt inn i rollen.

- Dette var en komplett, knallbra prestasjon, sa Egor Filipenko, mens Merete Lingjærde sa hun fikk hetetokter av prestasjonen.

Duoen fikk 38 poeng på begge dansene lørdag kveld.

SKRYT: Andreas og Mai fikk 38 poeng for sin første dans. Foto: Espen Solli / TV 2
SKRYT: Andreas og Mai fikk 38 poeng for sin første dans. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
VAKKERT: Andreas og Mai leverte en vakker wienervals. Foto: Espen Solli / TV 2
VAKKERT: Andreas og Mai leverte en vakker wienervals. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Personlig rekord

Forrige uke måtte Marte Bratberg og Benjamin Yajakoddy i danseduell, men gikk seirende ut og kapret den siste plassen videre. I kveld danset de en argentinsk tango til å begynne med og høstet gode tilbakemeldinger.

- Jeg synes dere naila det. Innimellom ser du litt livredd ut, sa Tore Pettersen til Bratberg med tanke på det høye tempoet i dansen.

GA ALT: Marte og Benjamin fikk mye skryt for sin første dans. Dommerne mente blant annet at hun virkelig har meldt seg på i kampen om å gå videre. Foto: Espen Solli / TV 2
GA ALT: Marte og Benjamin fikk mye skryt for sin første dans. Dommerne mente blant annet at hun virkelig har meldt seg på i kampen om å gå videre. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
SIST UT: Marte og Benjamin avsluttet kveldens totalt åtte danser. Foto: Espen Solli / TV 2
SIST UT: Marte og Benjamin avsluttet kveldens totalt åtte danser. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Nå har du meldt deg på i kampen, sa Trine Dehli Cleve.

Duoen fikk sine første tiere og satte personlig rekord med 38 poeng for dansen. Helt til slutt avsluttet de kveldens mange danser med en quickstep som ga dem 34 poeng.

LES OGSÅ: Om sexlivet: «Har jeg ødelagt noe?»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer