Thomas Ulsrud er død

Curling-profilen Thomas Ulsrud døde etter lengre tids kreftkamp, 50 år gammel.

DØDE: Curling-legenden Thomas Ulsrud er død. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
DØDE: Curling-legenden Thomas Ulsrud er død. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Ulsruds kone, Elin Grødal, som bekrefter dødsfallet til VG.

- Jeg synes han var en helt unik fyr. Alltid positiv og optimistisk. Han brydde seg om andre og ville alle vel. Han hadde ikke en eneste uvenn. Middagen sto alltid klar når jeg kom hjem, så sant han ikke var ute og reiste med curlingen, sier Elin Grødal til avisen.

Kona forteller at Ulsrud døde hjemme. Han ønsket ikke å være på sykehuset. Paret hadde sønnen Jesper Ulsrud sammen.

- Jeg fikk beskjeden i morges, og det er helt jævlig. Thomas var en helt utrolig person, så dette er veldig trist. Han har vært syk en stund, men det kom uansett som et sjokk. Han holdt humøret oppe hele veien og fulgte sporten. Som person var han blid, jovial og positiv. Han løftet de rundt seg og var et fantastisk menneske, sier tidligere lagkamerat Thomas Løvold til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Thomas holdt humøret oppe hele veien og fulgte sporten. Som person var han blid, jovial og positiv. Han løftet de rundt seg og var et fantastisk menneske.

Profil

Ulsrud har vært en stor profil i curling-verden i lang, lang tid. Både på grunn av prestasjonene på isen, men også på grunn av de spreke curlingbuksene han og lagkameratene brukte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.