STOLT: - Jeg er kjempestolt av det vi har fått til med Trygdekontoret! At noe så rart og knirkete etterhvert har blitt tatt imot så veldig godt av det brede laget av folket gjør meg glad og optimistisk, sier Thomas Seltzer. Foto: Morten Krogh/Se og Hør
STOLT: - Jeg er kjempestolt av det vi har fått til med Trygdekontoret! At noe så rart og knirkete etterhvert har blitt tatt imot så veldig godt av det brede laget av folket gjør meg glad og optimistisk, sier Thomas Seltzer. Foto: Morten Krogh/Se og Hør Vis mer

Thomas Seltzer forsvinner fra TV-skjermen

Den populære programlederen går nye veier.

Publisert
SEHER.NO: NRK-kjendis Thomas Seltzer (42) var nominert til Gullruten 2011 for årets mannlige programleder.  Han ble under artistnavnet Happy-Tom verdenskjent som bassist i rockebandet Turboneger, men etter hvert gjorde suksessen med «Trygdekontoret» ham til et populært ansikt på TV-skjermen.

Men nå forsvinner 42-åringen fra skjermen, etter hele 6 sesonger på strak arm.

- Jeg skal ta en pause for å spille inn ny Turboneger-plate i New York og Los Angeles, og for å jobbe i underholdningsavdelingen i NRK som strateg- og konseptutvikler på selveste Marienlyst, forteller Thomas til Se og Hør.

- Jeg er kjempestolt av det vi har fått til med Trygdekontoret! At noe så rart og knirkete etterhvert har blitt tatt imot så veldig godt av det brede laget av folket gjør meg glad og optimistisk, sier Selzer.

Programmet har hatt opptil 300.000 nordmenn seere ukentlig denne sesongen. Det er en enorm vekst siden programmet bare hadde 32.000 seere i sitt andre program.
 
- Det var ikke vi som løp etter folket, det var folket som kom til oss, sånt skjer ikke ofte i TV-bransjen, veldig gøy, sier Seltzer til Se og Hør.

Kjekkasen har de siste årene vært kjæreste med den 15 år yngre modellen Cecilie Caroline Waade (26).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tar sexpraten helt av på NRK 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer