Thomas Seltzer:

Thomas Seltzer er blitt pappa

Musikeren og tv-profilen delte gladnyhet.

BLE FORELDRE: Thomas Seltzer gleder seg til at han og forloveden Cecilie Caroline Waade har fått en liten sønn eller datter. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
BLE FORELDRE: Thomas Seltzer gleder seg til at han og forloveden Cecilie Caroline Waade har fått en liten sønn eller datter. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Thomas Seltzer (48) - kjent fra bandet Turboneger og som programleder i «Trygdekontoret» på NRK - er blitt pappa.

Han og kjæresten Cecilie Caroline Waade har fått en liten datter. Det kunne profilen selv melde på sin Facebook-profil.

«Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en lillesøster (søstrene avbildet). Babyen er nydelig og sterk og vi er forelsket i henne», skriver musikeren på Facebook.

Han har lagt ut et bilde av to hender på profilen sin, hvor en er betydelig mindre enn den andre - og tilhører en baby.

- Det er stor stas å få barn når man selv er på vei inn i livets høst, eventuelt vinter, sier han i en kommentar til Se og Hør.

Fridde

Det var i april at paret avslørte at de skulle bli foreldre. Han avslørte nyheten på Facebook den 1. april, men ble ikke trodd. Et par dager seinere kunne Se og Høravsløre at det var sannhet i nyheten, som nå har resultert i ei lita jente.

Sist jul fridde Thomas til sin kjære Cecilie Caroline Waade (32) fra Trondheim.

Paret var på juleferie i Costa Rica i Mellom- Amerika, der surfeentusiasten har feriehus, da han ba om sin kjæres hånd. Under en middag med venner, gikk Thomas ned på kne og fridde.

- Jeg har vunnet i livets lotteri, fortalte Seltzer den gang til Se og Hør.

Seltzer er kjent for sin replikk «Stay trygda» på slutten av hver episode av «Trygdekontoret». Nå gleder han seg til å bygge hus med sin kjære i Oslo-området.

- Jeg hadde ikke lyst på barn før. Men nå merker jeg at jeg har veldig lyst til å bli pappa.

Glemte å takke kjæresten

Thomas har vunnet flere priser for sin innsats i «Trygdekontoret». I 2012 glemte han imidlertid å takke kjæresten, da han vant «Gullruten» i klassen «årets programleder».

- Jeg tenkte egentlig ingen ting, jeg har jo ikke bidratt så mye med å lage programmet, sa Cecilie humoristisk til Seoghør.no året etter.

- Jeg visste ikke jeg skulle vinne sist, og det var masse folk jeg glemte. Man blir litt tom innvendig, forklarte Seltzer.

Men da Gullruten-showet begynte fikk «Trygdekontoret»-programlederen en ny sjanse til å takke kjæresten fra scenen, for også det året vant han pris for «Årets programleder.»

- Jeg vil også takke min kjæreste Cecilie, sa han fra scenen.

LES OGSÅ: Vendela Kirsebom: - Jeg løy ofte om faren min og fant på historier