Thomas og Eivind ute av Grease

To av favorittene måtte forlate Grease onsdag kveld.

KJIPT: - Det var dritkjipt. Jeg ville vise at jeg kunne synge ballader også, men sånn går det noen ganger - det er ikke noe å gjøre med, sier Thomas Stokke. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KJIPT: - Det var dritkjipt. Jeg ville vise at jeg kunne synge ballader også, men sånn går det noen ganger - det er ikke noe å gjøre med, sier Thomas Stokke. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag var det duket for første semifinale i TVNorges Grease.

Denne gangen var det bare guttene som var i aksjon - og dette var deres siste opptreden før den store finalen om to uker.

I kveldens direktesendte episode ble det Thomas Stokke (19) og Eivind Dundas Andresen (26) som måtte takke for seg.

- En ung amatør
- Det var dritkjipt. Jeg ville vise at jeg kunne synge ballader også, men sånn går det noen ganger - det er ikke noe å gjøre med det. Uansett, jeg har hatt det dritmoro hele veien, og akkurat det er hva jeg sitter igjen med nå, sier Thomas til Seher.no.

At 19-åringen kan forlate konkurransen med hevet hode, er i hvert fall helt sikkert. I kamp med over 300 håpefulle ente han altså til slutt på en svært respektabel fjerdeplass. Men selv hadde han en dårlig følelse da han sto igjen på scenen mot slutten av del 1 av onsdagens program.

- Da jeg sto der meg Eivind - da visste jeg at jeg kom til å ryke. Jeg er for ung - selv om jeg ikke synes det selv - mens Eivind er jævlig dyktig og ikke minst dritstødig. Jeg er bare en ung amatør, som fortsatt har mye å lære. Jeg var forberedt på at jeg skulle ryke ut, sier Thomas, som lar seg imponere av de to finalistene, Kai Thomas Ryen Larsen og Bjørnar Reime Erlandsen.

- De er helt rå! Jeg har stor respekt for begge, uansett hvem som vinner vil vi få se en verdig Danny.

- Det skulle jo være humor!
Eivind Dundas Andresen var også en trist mann etter kveldens sending. 26-åringen var regnet som den kanskje største favoritten av dem alle, men måtte altså gi tapt - nesten på overtid.

- Det er veldig kjipt, og veldig trist å være så nære. Det er det her man jobber mot, man vil jo gjerne vinne. Men det er tross alt ikke verdens undergang, det blir nok litt furting i morgen, men etter det får man finne andre ting å gjøre, sier han til Seher.no.

Eivind, som nå drar tilbake på cruisebåten for å underholde, fikk kritikk av spesielt dommer Vibeke Sørlie for sitt første nummer. Sørlie mente nemlig at innslaget hans var mer humoristisk enn fengende artistisk sett. Det bryr ikke hovedpersonen selv segf så veldig mye om.

- Jeg er fornøyd med egen innsats, jeg. Og i det innslaget hadde jeg jo en artig kostyme - med sabeltann-hatt! Det var jo meningen at det skulle være litt humor, forteller han.

Onsdagens seer- og dommerdom betyr at det blir enten Kai-Thomas Ryen Larsen (21) eller Bjørnar Reime Erlandssen (19) som blir Danny i Grease-oppsetningen i Oslo Spektrum, som har premiere 20. november. Neste onsdag blir det klart hvilke to jenter som går til finalen.

Forrige runde var det Orji og Camilla som måtte forlate showet.

"Grease" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss
her!

LES OGSÅ: Klinemaraton i Grease

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer