GIFT: - Nå blir det fest!, sa en lykkelig Thomas Leikvoll fra kirketrappen lørdag ettermiddag. Foto: Martine Holen / Se og Hør
GIFT: - Nå blir det fest!, sa en lykkelig Thomas Leikvoll fra kirketrappen lørdag ettermiddag. Foto: Martine Holen / Se og HørVis mer

Thomas Leikvoll giftet seg

Sa ja til kjæresten gjennom tre år på idylliske Nesodden lørdag ettermiddag.

SEOGHØR.NO: TV-personlighet Thomas Leikvoll (43) giftet seg lørdag ettermiddag med Røros-jenta Inga Reppe (30) i Skoklefall kirke på Nesodden utenfor Oslo.

Bruden ankom i en lekker hvit kjole og med en bukett bestående av langstilkede liljer. Hun ble ført inn til kirken av sin far.

Thomas' forlover var hans datter Malin (15), som han har fra et tidligere forhold, og hans tremenning Lars Gunnar, og datteren gledet seg til «å gifte bort faren».

Hun var ikledd en lekker turkis kjole, og fortalte til Seoghør.no at det var en spesiell grunn til at hun hadde valgt nettopp turkis i farens bryllup:

- Det er fordi at Inga og pappa liker fargen veldig godt. Jeg gleder meg veldig til bryllupet, forklarte 15-åringen foran kirketrappen.

Vielsen fant sted klokken 15:00, og rundt 60-70 personer hadde tatt veien til den ærverdige kirken for å se paret gi hverandre sine «ja».

Og til rytmene at Bruno Mars' hit «Marry You» gikk paret ut av kirken som mann og kone.

- Nå blir det fest!, erklærte den nybakte ektemannen på kirketrappen.

Thomas og Inga har vært kjærester siden slutten av 2010.

Festen blir etter det Se og Hør erfarer holdt på Signalen Restaurant på Nesoddtangen brygge, med vakker utsikt over Oslofjorden.

Leikvoll er kjent fra programmer som «Guiness Record TV», «God kveld, Norge!» og nachspiel-sendingene til «Gullruten».

LES OGSÅ: - Kronprinsen er blitt et forbilde som stefar