Thomas Giertsen pinlig berørt på pølse-kurs

Det er ikke bare i humorprogrammet «Helt perfekt» Thomas Giertsen opplever flaue øyeblikk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige onsdag var det premiere av den femte sesongen av TV Norge-programmet «Brille». 

I onsdagens episode får programlederne Harald Eia (50) og Bård Tufte Johansen (47) besøk av komikerne Thomas Giertsen (45), Mikkel Niva (28) og Henriette Steenstrup (41). 

Der avslører Giertsen blant annet at det ikke er kun i humorprogrammet «Helt perfekt» han havner i pinlige situasjoner.

Det fikk han nemlig erfare da han hadde meldt seg og sønnen Felix (6) på et kurs for lære hvordan man lager pølser.

Se video øverst i saken!

- Forrige uke hadde jeg meldt meg på et sånt pølsekurs på Mathallen i Oslo. Det skulle bli holdt på et lukket rom i andre etasje, starter han.  

- Vi gikk opp i andre etasje og sjekket ut alle disse rommene, men det var ikke noe pølsekurs der. Også går jeg ned i en butikk i første etasje, og da får vi beskjed om at kurset var blitt flyttet ned på torget i Mathallen, sier han og fortsetter: 

- Så da måtte vi stå ute på torget fredag klokken 17.30 med sånn plastforkle og en sånn badehette... Det liker jeg ikke. Alle har jo fredagspilsen sin rundt der, sier han lattermildt. 

Saken fortsetter nedenfor.

MORSOM GJENG: I sesongens andre episode av «Brille», får Bård Tufte Johansen og Harald Eia besøk av Henriette Steenstrup, Mikkel Niva og Thomas Giertsen.  Foto: TV Norge
MORSOM GJENG: I sesongens andre episode av «Brille», får Bård Tufte Johansen og Harald Eia besøk av Henriette Steenstrup, Mikkel Niva og Thomas Giertsen. Foto: TV Norge Vis mer

Dediserte et øyeblikk til sin avdøde far

Det humorbaserte kunnskapsprogrammet har gitt publikum en rekke minneverdige øyeblikk gjennom fire sesonger. 

Programleder Harald Eia har blant annet overrasket både publikum og «Brille»-kollegene med sine elendige engelskkunnskaper, og han har også tisset i buksa under innspilling.

Se video fra Eias mislykkede TV-stund nedenfor:

Men det er ikke bare humor og latter komikerduoen har bydd på. I 2014 dediserte Eia et øyeblikk til sin avdøde far, Gunnar, som gikk bort i 2004. 

- Før vi avslutter: Det er omtrent på dagen ti år siden min far døde, sa programlederen, som benyttet de neste sekundene på å hylle sin store inspirasjonskilde.

- All nysgjerrighet og spørrelyst har jeg fra ham, og jeg håper jeg har klart å videreformidle det her i «Brille». Derfor vil jeg gjerne få lov til å dedikere dette programmet til faren min, sa han.

«Brille» sendes på TV Norge onsdager klokken 20.30. 

VENNER OG KOLLEGER: Harald Eia og Bård Tufte Johansen har vært kolleger i en årrekke. Her er duoen under talkshowet «Åpen post» i 1998.  Foto: Aftenposten
VENNER OG KOLLEGER: Harald Eia og Bård Tufte Johansen har vært kolleger i en årrekke. Her er duoen under talkshowet «Åpen post» i 1998. Foto: Aftenposten Vis mer

LES OGSÅ: - Taylor vil ikke være Emmy-daten hans 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer