SKAL JAKTE TALENTER: Til våren er det klart for tredje sesong av "Norske Talenter", og Mia Gundersen og Alex Rosén håper på mange dyktige deltagere. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SKAL JAKTE TALENTER: Til våren er det klart for tredje sesong av "Norske Talenter", og Mia Gundersen og Alex Rosén håper på mange dyktige deltagere. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Thomas Giertsen er brutal

Men Mia Gundersen frykter Alex Rosén skal skremme deltagerne...

Se Seher.nos intervju med Alex Rosén og Mia Gundersen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var det duket for vårlansering på TV 2, hvor det blant annet ble kjent at komiker Alex Rosén (41) skal innta dommerpanelet i "Norske Talenter" til våren.

Rosén erstatter dermed Jan Fredrik Karlsen (36), og skal sammen med Mia Gundersen (48) og Thomas Giertsen (38) lete etter Norges nye talent.

Til Seher.no innrømmer Gundersen at hun gleder seg til samarbeidet med komikeren.

- Tror du det kommer til å bli gøy eller? Det kommer til å bli helt rått!


Selv forteller Rosén at han ser fram til å få den makten det innebærer å sitte i dommerpanelet.

- Jeg har alltid hatt lyst til å være dommer, det er på en måte det øverste maktapparatet. Om du snakker Franz Kafkas "Prosessen" eller den norske rettsstat, så er dommerfunksjonen så viktig. Og nå, for første gang skal jeg få være dommer! Jeg lover deg at det ikke skal bli lett, det skal gå ut over folk, avslører han til Seher.no.

Mia Gundersen innrømmer at hun frykter at årets deltagere skal være redd for hvilken tilbakemelding Rosén vil gi til dem, og at han vil skremme vettet av dem. Men selv hevder Rosén at det er andre i dommerpanelet deltagerne heller bør frykte...

- Thomas Giertsen er brutal. Jeg er ikke det, jeg er snill, forteller han til Seher.no.

"Norske Talenter" er en talentkonkurranse innenfor alle grener, og er åpen for alle, uansett alder. I 2008 var det Erlend Bratland som gikk av med seieren, og i fjor var det dansegruppa "Quick" som vant.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Alex drakk og kjørte bil på TV[obj:media:8210]