Thierry orket ikke kona

Fotballstjernen Thierry Henry betrodde seg til venner like før bruddet med kona var et faktum.

BRUDD: Kona Nicole Merry skal ha vært årsaken til at Thierry Henry forlot Arsenal til fordel for Barcelona.
BRUDD: Kona Nicole Merry skal ha vært årsaken til at Thierry Henry forlot Arsenal til fordel for Barcelona. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Få dager før bruddet med kona Nicole Merry, betrodde Thierry Henry (29) seg til gode venner og fortalte at han måtte komme seg vekk fra alt - inkludert kona, skriver The Sun.


Franskmannen overrasket mange - kanskje også seg selv - da han gikk fra Arsenal til den spanske storklubben Barcelona nylig.


- Jeg ville virkelig ikke forlate Arsenal, det er favorittlaget mitt og jeg elsket å spille for dem. Men mye har forandret seg den siste tiden, og jeg måtte bare komme meg bort fra alt den engelske - inkludert kona mi desverre.


-Det er en veldig trist tid for oss, men du må bare vite når du skal gå videre, skal fotballspilleren ha sagt til venner ifølge The Sun.


The Sun skriver at det bare er et tidsspørsmål før skilsmissen mellom de to er et faktum.


- Thierry er veldig lei seg over at ekteskapet er over. Han er nå ivrig etter å gå videre i livet sitt, og opprettholde et godt forhold til kona med hensyn til datteren Téa (2), som han er veldig glad i, sier Thierry Henry gjennom sin advokat.


Offentlig hevder Henry at han dro til Barcelona på grunn av fotballen, men skal vi tro gode venner av fotballstjernen var det kona som var den vrikelige årsaken til hans hurtige overgang...


- Ekteskapet som gikk i knas er definitivt en grunn til at han drar til Barcelona, uttalte en kilde nylig til News of the World.


LES OGSÅ: Posh og Becks ankommer LA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer