Theron bommet på klokken

Det er ikke alltid like lett å huske hvem man jobber for...

KLOKKEKAOS: Pengene tikket inn, men Charlize husket visst ikke helt fra hvem. Foto: All Over Press
KLOKKEKAOS: Pengene tikket inn, men Charlize husket visst ikke helt fra hvem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Den vakre Monster-skuespillerinnen Charlize Theron må lære seg å bruke klokken bedre. Det hevder i hvert fall den sveitsiske klokkegiganten Raymond Weil, som er i harnisk etter at Charlize ble fotografert mens hun bar en Dior-klokke. Nå saksøker de superstjernen.


Ifølge rettsdokumentene People har fått tilgang til, er den sør-afrikanske stjernen blitt betalt en formue for å fronte Raymond Weils klokker, og skulle etter avtalen ikke vise seg med andre armbåndsur i tidsrommet fra oktober 2005 til desember 2006.


SE HER: Charlize på lønnstoppen i Hollywood


I samme periode var Charlize også et ansikt utad for Diors parfymer, og under en pressekonferanse i Austin, Texas i mars i fjor, hadde hun på seg en av motehusets klokker.


CHARLIZE: Puppene mine er for små...


Men feiden ender ikke der. For å gjøre vondt verre hevder skuespillerinnens klokkesponsor at hun også bar feil kjede under et veldedighetsarrangement for aidssyke.


- Saksøker trodde, og hadde grunn til å tro etter skriftlig avtale, at Theron ikke ville promotere smykker og klokker, står det i rettsdokumentene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer