Therese Johaug viste seg sammen med kjæresten for første gang

Langrennsstjernen og roeren Nils Jakob Hoff koste seg sammen på Top Gear-arrangement.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul i fjor bekreftet skiesset Therese Johaug (26) at hun ikke lenger var singel, etter at hun hadde blitt kjæreste med roeren Nils Jakob Hoff (30).

KONKURRERTE SAMMEN: Terje Håkonsen, Emil Hegle Svendsen, Rune Velta og Therese Johaug kjørte mot The Stig i en konkurranse i Holmenkollen i regi av BBC. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KONKURRERTE SAMMEN: Terje Håkonsen, Emil Hegle Svendsen, Rune Velta og Therese Johaug kjørte mot The Stig i en konkurranse i Holmenkollen i regi av BBC. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
DRØMMETUR: Johaug så spent ut før turen med The Stig. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
DRØMMETUR: Johaug så spent ut før turen med The Stig. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
FLOTT PAR: Therese og kjæresten Nils Jakob ved bilen til The Stig. Foto: BBC Brit
FLOTT PAR: Therese og kjæresten Nils Jakob ved bilen til The Stig. Foto: BBC Brit Vis mer

I januar delte den vanligvis så private langrennsløperen et kjærestebilde av de to på Instagram, og onsdag denne uken viste paret seg sammen offentlig for første gang.

Begge to fikk nemlig en drømmetur med «Top Gear»-sjåføren The Stig i Holmenkollen i Oslo. Det skjedde etter at Johaug hadde gått på ski mot den beryktede sjåføren.

Sammen med hopperen Rune Velta, skiskytteren Emil Hegle Svendsen og snowboardkjøreren Terje Håkonsen kjempet de om å komme før The Stig i mål på bunnen av Midstubakken. Det hele i regi av BBC Brit, som lanseres i Norge til uken.

Velta startet på toppen av Holmenkollbakken mens The Stig startet under hoppet. Og det hele ble et svært jevnt rotterace, der sjåføren stakk av med seieren.


- Det var en annen type konkurranse enn det jeg er vant til, men det var artig. Jeg har aldri kjørt et løp med så mye motorstøy rundt meg, sier Johaug til Seoghør.no.

Selv har Johaug holdt seg unna den store dramatikken bak rattet.

- Jeg har ingen dramatiske hendelser med bil, det har gått fint for seg hele tiden jeg har hatt førerkortet, så det er veldig bra.

- Er du en god sjåfør?

- Jeg er en trygg sjåfør, sier skidronningen lattermildt.


FERSKT PAR: Johaug bekreftet i november i fjor at hun hadde blitt sammen med Hoff. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FERSKT PAR: Johaug bekreftet i november i fjor at hun hadde blitt sammen med Hoff. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Etter at Johaug og kjæresten hadde fått sitte på med The Stig, stod de en stund sammen utenfor bilen hans.

Hoff har blant annet VM-gull fra VM i Sør-Korea i 2013. Når han ikke konsentrerer seg om ro-sporten studerer han medisin. Han er også svært musikalsk, og har tidligere spilt harpe.

Han ønsket imidlertid ikke å snakke om opplevelsen etter at turen var over.LES OGSÅ: Viste frem kjæresten på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer