Therese Johaug stoppet i sikkerhetskontroll

Vaktene på flyplassen viste ingen nåde mot det norske langrenssesset. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Skiløper og VM-dronning Therese Johaug (24) er modell for den nye VM-genseren til «Dale of Norway». «Dale» er et av flere merker den vakre skistjernen fronter.

Under pressevisningen fortalte Johaug at hun selv er en ivrig strikker, og at hun selv har strikket sokker og diverse andre små ting. En gang skulle hun derimot prøve seg på en genser eller en jakke, men det gikk ikke like lett for 24-åringen.

- Det gikk egentlig veldig bra. Jeg var veldig ivrig i starten og strikka ferdig to armer og kom halvveis opp på bøyinga.

Johaug forteller at hun til og med strikket under landslagssamlinger, men når hun skulle ta med seg strikketøyet gjennom sikkertskontrollen på vei til Lahti ble de problemer.

- De stakk jo av med pinnene mine!

Hør hele den morsomme historien i videovinduet øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Johaug blir luksusmodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer