Therese Johaug drar på privat reise til Puerto Rico

Therese Johaug og lagvenninnen lader batteriene i varmen etter Ski Tour Canada.

JUBEL I CANADA: Både Ingvild Flugstad Østberg og Therese Johaug kunne si seg godt fornøyde etter verdenscupavslutningen i Canada i helgen. Nå vender lagvenninnene nesen mot sydligere strøk.  Foto: NTB scanpix
JUBEL I CANADA: Både Ingvild Flugstad Østberg og Therese Johaug kunne si seg godt fornøyde etter verdenscupavslutningen i Canada i helgen. Nå vender lagvenninnene nesen mot sydligere strøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kunne langrennsesset Therese Johaug (27) juble over å vinne Ski Tour Canada - og sammenlagtseieren i verdenscupen.

Også lagvenninnen Ingvild Flugstad Østberg (25) kan si seg godt fornøyd med innsatsen. Etter et fantastisk renn seilte hun inn til førsteplass på kvinnenes 10 kilometer.

- Jeg trodde dette var min svakeste øvelse rett og slett. Så vinner jeg. Det er helt vilt, sa Flugstad Østberg til TV 2 etter seieren.

Etter triumfene i Canada, har de to venninnene valgt å avslutte årets sesong på velfortjent og bedagelig vis. På Skilandslagets Facebook-side avslørte duoen mandag at de nå reiser sørover fra Nord-Amerika.

Saken fortsetter under bildet.

NORSK TRIUMF: Mens Therese Johaug (midten) tok sammenlagtseieren i verdenscupen, kunne Ingvild Flugstad Østberg (t.h) og Heidi Weng juble over henholdsvis annen- og tredjeplassen ved sesongavslutningen i Canmore, Canada lørdag.  Foto: Epa
NORSK TRIUMF: Mens Therese Johaug (midten) tok sammenlagtseieren i verdenscupen, kunne Ingvild Flugstad Østberg (t.h) og Heidi Weng juble over henholdsvis annen- og tredjeplassen ved sesongavslutningen i Canmore, Canada lørdag. Foto: Epa Vis mer

Feirer med eksotisk ferie

Farvel Canada, hello Puerto Rico!

Posted by Skilandslaget on Monday, March 14, 2016

I en kort videosnutt erklærer de begeistrede langrennsløperne, ikledd tynne olajakker og brede smil, at turen går til Puerto Rico.

Seoghør.no har vært i kontakt med Therese Johaugs manager, Jørn Ernst, som bekrefter at skistjernene skal lade batteriene på den karibiske øygruppen.

- Jeg vet egentlig ganske lite om den turen, så jeg vil ikke si så mye. De skal bare avslutte sesongen med å kose seg litt i varmen, og drar derfor på en ferie sammen, uttaler Ernst til Seoghør.no.

Sammenlagtseieren i verdenscupen smaker sikkert ekstra godt for Therese i år, siden hun ble forfulgt av uhell i sesongoppladningen. På knappe halvannen måned pådro hun seg brudd i begge hendene, etter to ulike falluhell under løpeturer i Italia.

Saken fortsetter under bildet.

EKSOTISK IDYLL: Hvor i Puerto Rico Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg skal ferie, er i skrivende stund ikke kjent. Men her på Luquillo Beach kunne de sikkert ladet batteriene med hell.  Foto: © Katja Kreder/JAI/Corbis
EKSOTISK IDYLL: Hvor i Puerto Rico Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg skal ferie, er i skrivende stund ikke kjent. Men her på Luquillo Beach kunne de sikkert ladet batteriene med hell. Foto: © Katja Kreder/JAI/Corbis Vis mer

Suksess utenfor skisporet

Den solide vintersesongen er ikke det eneste Therese Johaug kan si seg fornøyd med. I høst lanserte Johaug, som tidligere har gjort suksess med salg av votter og hansker, sin egen kleskolleksjon.

Den populære skistjernen gikk selv på catwalken da kleskolleksjonen ble lansert på Eger i Oslo, og innrømmet at hun syntes det var veldig moro med den nye sportskolleksjonen:

- Jeg er litt som Ole Brumm; Ja takk, begge deler: Jeg liker å gå fort på ski og jeg liker godt design og klær. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sa hun til Seoghør.no på lanseringen.

Saken fortsetter under bildet.

SOM MODELL: Kolleksjonen med sportsklær som Therese Johaug lanserte i november, er blitt svært populær. Hun gikk selv på catwalken under lanseringen. Foto: Se og Hør
SOM MODELL: Kolleksjonen med sportsklær som Therese Johaug lanserte i november, er blitt svært populær. Hun gikk selv på catwalken under lanseringen. Foto: Se og Hør Vis mer

Tidligere har Johaug, som ved årsskiftet i fjor fant lykken med roeren Nils Jakob Hoff (31), vært motevarehuset Egers ansikt utad. Og våren 2015 prydet hun forsiden på Eger Magasinet.

Og Seoghør.no var flue på veggen da Therese Johaug var på fotoshoot med Eger noen måneder tidligere. 

- Jeg liker å pynte meg med fine kjoler og klær. Jeg skal innrømme at jeg pleide å leke prinsesse foran speilet da jeg var liten. Jeg har alltid vært en jentejente, røpet Johaug til Seoghør.noshooten.

LES OGSÅ: Kardashian dro på kjærlighetsferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer