ENDELIG EKTEFOLK: Therese og Alf Inge har vært kjærester i syv år, og har to døtre sammen. Nå er de endelig gift. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ENDELIG EKTEFOLK: Therese og Alf Inge har vært kjærester i syv år, og har to døtre sammen. Nå er de endelig gift. Foto: Tor Lindseth / Se og HørVis mer

Therese Cleve giftet seg

- Det er en «klype seg i armen»-følelse, sier «Skal vi danse»-læreren.

SEOGHØR.NO: I helgen giftet «Skal vi danse»-lærer Therese Cleve (35) seg med sin Alf Inge Stiansen (39). Paret har vært sammen i syv år, og har to barn sammen.

I pinsehelgen ble de endelig gift, noe Therese har gledet seg til lenge.

– Det er virkelig en «klype seg i armen»-følelse. Det har vært så utrolig fantastisk. Vi har hatt opplegg torsdag, fredag, lørdag og søndag, så vi har hatt mye tid med gjestene - og det var så deilig. Det var virkelig et eventyrbryllup. Magisk er ordet, sier en nygift Cleve-Stiansen til TV 2.

Therese har vært «Skal vi danse»-lærer siden 2006, og har danset med kjendismennene Tom A. Haug, Eirik Newth, Finn Christian Jagge og Mikkel Gaup.  I 2010 tok hun en pause da hun ble mamma til døtrene Mathea (4) og Marthina (2). Sist vinter var hun tilbake på parketten, der hun svingte seg med Carl I. Hagen.

Giftet seg i Nord-Italia

Det romantiske bryllupet sto i Nord-Italia, der ekteparet ble feiret fire dager til ende sammen gode med venner og familie.

Seremonien ble holdt på Sirmione ved Gardasjøen, der brudefølget også spiste første del av bryllupsmiddagen. Danselæreren bar en nydelig brudekjole av merket Enzoani.

Egne løfter

Therese og Alf Inge valgte en utradisjonell vri på vielsen ved at de ga hverandre egnekomponerte bryllupsløfter.

- Da ble lovnaden mye sterkere, sier Therese til TV 2.

Etter seremonien fortsatte festen i et lokale nede ved vannet.

I disse dager koser det nygifte ekteparet seg på bryllupsreise, før de vender tilbake til Norge og sine to døtre om en ukes tid. Therese Cleve har ikke besvart Seoghør.nos henvendelser i saken.