UTE AV «SKAL VI DANSE»: Thea Næss trakk det korteste strået i kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2
UTE AV «SKAL VI DANSE»: Thea Næss trakk det korteste strået i kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2Vis mer

«Skal vi danse»:

Thea Næss røk ut av «Skal vi danse»

Fikk sin siste dans i dag.

NYDALEN (Se og Hør): Konkurransen begynner definitivt å tilspisse seg i «Skal vi danse», der bare fire kjendiser danset for å kjempe seg videre i konkurransen lørdag kveld.

Denne gang med en litt annen vri.

I kveldens utgave overrasket også dommerne, Trine Dehli Cleve (57), Egor Filipenko (30), Merete Lingjærde (56) og Tore Petterson (39), ute på parketten med hver sin kjendis.

Dehli Cleve med «Tid for hjem»-Einar Nilsson (54) og Anette Stokke (30), Filipenko med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Martine Lunde (22) og Fredric Brunberg (32), Lingjærde med proffbokser Thea Næss (33) og Ivo Havranek (31) og Petterson med den tidligere fotballspilleren og DJ-en Jan Gunnar Solli (37) og Rikke Lund (23).

Tross god hjelp fra dommerne var det til slutt Jan Gunnar Solli og Thea Næss som trakk de korteste stråene, og etter en intensiv danseduell, ble det klart at sistnevnte måtte forlate konkurransen.

- Det er litt mange følelser akkurat nå, sier en gråtkvalt Thea Næss til Se og Hør, og legger til:

- Det er rart hvor mye det betyr når man har jobbet så hardt i så mange uker, og man er så nærme målet. Det har vært en glede å danse sammen med Ivo. Vi har gledet oss til hver uke, ny dans, nye muligheter. Vi har ligget på topp hele veien, fordi vi har jobbet hardt. Men man kan ikke styre dette, for det er seerne som bestemmer. Vi håpet, men det var ikke nok i dag.

FORTSETTER Å DANSE: Selv om Thea Næss er ute av «Skal vi danse», har hun ingen plan om å slutte med dansing. Foto: TV 2
FORTSETTER Å DANSE: Selv om Thea Næss er ute av «Skal vi danse», har hun ingen plan om å slutte med dansing. Foto: TV 2 Vis mer

Tilbake til trening

For tiden er Næss fullt opptatt med å trene seg opp til EM i kickboksing om to og en halv uke. Allerede på mandag skal hun tilbake til boksetreningen.

- Jeg har trent parallelt helt til nå. Det har vært et ganske hardt kjør, sier hun.

Selv om «Skal vi danse»-eventyret er over for hennes del, har 33-åringen imidlertid ingen plan om å legge dansingen helt på hylla.

- Jeg kommer definitivt til å fortsette å danse, og jeg håper at alle der hjemme som har sett på har blitt smittet av dansegleden som vi forhåpentligvis har delt slik at flere begynner å danse. Det tror jeg man har godt av, sier Næss.

Saken fortsetter nedenfor:

- Utrolig trist

Thea Næss følger dermed i fotsporene til blant andre toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23), som valgte å trekke seg fra det populære danseprogrammet forrige lørdag.

Avgjørelsen, som kom frem under sendingen forrige lørdag, skjedde på bakgrunn av flere årsaker.

- De siste ukene har jeg kjent på at jeg har vært litt trist hele tiden. Jeg har vært såpass sliten at hodet har begynt å gå til angrep på meg selv. «Skal vi danse» har vært den beste opplevelsen i mitt liv, men da ble det så utrolig tydelig at jeg må ta vare på meg selv, sa hun blant annet.

Uken før var det VGTV-programleder Morten Hegseth som forlot konkurransen i tårer.

- Dette har vært det fineste jeg har vært med på. Mai er en maskin, og det blir utrolig trist å forlate denne konkurransen, uttalte han til Se og Hør.

Uken før det, var det influenser og realitydeltaker Amalie Snøløs som måtte takke for seg. Snøløs ble i utgangspunktet stemt ut av «Skal vi danse» for fire uker siden.

Aune Sand valgte derimot å trekke seg, og brått var sørlendingen tilbake. Det skulle derimot ikke vare for evig, for hun ble sendt hjem etter sin andre sjanse.

Saken fortsetter under:

Etter sending erkjente riktignok Snøløs overfor Se og Hør at hun forlot «Skal vi danse»-sirkuset med «blandede følelser».

- Jeg har følt på en del ting som jeg ikke synes er veldig bra, og det har vært en stor psykisk påkjenning. Det kommer ikke fram på skjermen, men det er ekstremt mye bak i kulissene som jeg ikke har vært helt fornøyd med. Det vil jeg ikke gå i detaljer i, sa hun, og fortsatte:

- Jeg synes at det å presentere en dans og gjøre et show har vært veldig, veldig gøy - men jeg synes det er ekstremt mange ting som har vært vanskelig, uvanlig og nytt. Dette her var ikke for meg. «Skal vi danse» var aldri laget for meg.

Foruten Sophie Elise Isachsen, Morten Hegseth, Amalie Snøløs og Aune Sand, er også Dorthe Skappel, Aleksander Sæterstøl, Frank Løke, og Marianne Krogness ute av årets versjon.

LES OGSÅ: - Et nytt kapittel starter nå

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Dette er årets fire første deltakere i «Paradise Hotel»

Dette er årets fire første deltakere i «Paradise Hotel»

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

Derfor vil ikke Gwyneth ha barn med sin nye ektemann

Avslører sannheten om vennskapet

Avslører sannheten om vennskapet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255