Thea går for gull

Thea Bråten Christensen har mange jern i ilden.

KLAR FOR DUELL: Tirsdag møter Thea, Anne Therese Samdal Rasmussen til duell på TVNorge. Husk og stem! Foto: www.froken.no, Maria Vinkenes
KLAR FOR DUELL: Tirsdag møter Thea, Anne Therese Samdal Rasmussen til duell på TVNorge. Husk og stem! Foto: www.froken.no, Maria Vinkenes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dansende Miss!


SE BILDENE: Missene fra gruppe 2 i bikini


SEHER.NO: Den blonde 17-åringen fra Skedsmokorset er i verdenstoppen i diskodans, var med i fjorårets utgave av Dansefeber og satser på å nå til topps i årets Frøken Norge konkurranse.


- Jeg tror nok ikke det noen ulempe at jeg har vært med på litt av hvert i forkant av Frøken Norge-deltagelsen. All erfaring er god erfaring, forteller Thea Bråten Christensen til Se og Hør.


- Jeg var med i fjorårets utgave av Dansefeber på TVNorge, der jeg gikk ut rett før finalen, sier hun videre til bladet.


Den blonde skjønnheten har deltatt i hele tre VM og ett EM i diskodans, og mesterskapene har gitt henne reiser til både Ungarn, Polen og Slovakia. Men mest fornøyd er hun med VM på hjemmebane hvor hun fikk annenplass.


Nå satser hun altså alle kort på å nå lengst mulig i Frøken Norge. Hvis du vil lære Thea bedre å kjenne kan du lese mer om henne på www.froken.no.


Til tirsdag møter hun eks-kjæresten til "Skal vi danse" - Tom Erik, Anne Therese Samdal Rasmussen til duell. Bare en av de vakre jentene kan gå videre.


Stem på din favoritt!


SE BILDENE: Missene fra gruppe 1 i bikini


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer