IKKE HJEMME: Selena Gomez fylte 25 år i helgen, men kjæresten The Weeknd uteble fra markeringen av den store dagen. Foto: NTB scanpix
IKKE HJEMME: Selena Gomez fylte 25 år i helgen, men kjæresten The Weeknd uteble fra markeringen av den store dagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selena Gomez og The Weeknd:

The Weeknd droppet bursdagsfesten til Selena Gomez

Da Selena Gomez feiret 25-årsdagen sin i helgen skal kjæresten The Weeknd ha uteblitt.

Publisert

(Seoghør.no): Det var i januar artistene Selena Gomez (25) og The Weeknd (27) ble observert på et stevnemøte, på den eksklusive restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i Los Angeles, for aller første gang.

My people

Et innlegg delt av Selena Gomez (@selenagomez)

I april bekreftet de sin kjærlighet for hverandre på Instagram, men da Selena Gomez feiret 25-årsdagen sin i helgen uteble superstjernen fra feiringen.

Det melder RadarOnline, som opplyser om at artisten var forhindret fra å komme grunnet sin verdensturné «Starboy».

- Selvsagt var Selena oppgitt over at kjæresten hennes ikke var der for å feire bursdagen hennes, sier en kilde nær henne til nettstedet.

Pysjamasparty

Da Selena feiret 25 år lørdag 22. juli, var det med et godt gammeldags pysjamasparty.

Dagen ble feiret med nære venner, men heller ikke hennes gode venninne Taylor Swift (27) deltok i bursdagsselskapet.

Det så imidlertid ut til at sangstjernen og skuespilleren koste seg selv om kjæresten og venninnen ikke var til stede.

- Tusen takk for all kjærlighet på min bursdag. Jeg kunne ikke ha vært mer heldig. Dere forstår ikke hvor mye dere betyr for meg. Jeg er så glad i dere, og jeg tror 25 kommer til å bli bra, skrev hun under et Instagram-bilde av seg selv i pysjamas.

Overrasket bursdagsjenta

Selv om The Weeknd ikke kunne feire selve dagen sammen med Selena hadde artisten en plan for å gjøre det godt igjen, ifølge RadarOnline.

Han hadde nemlig sitt siste show i Europa-turneen i Paris i helgen, og så fort showet var over satte han seg på et privatfly. Det fraktet ham direkte til Los Angeles, slik at han kunne være sammen med Selena dagen etter bursdagen hennes.

last European show of the year. Couldn't pick a better place than paris 🇫🇷.

Et innlegg delt av The Weeknd (@theweeknd)

- Siste Europa-opptreden for i år. Det kunne ikke ha vært på et bedre sted enn Paris, skrev han under et Instagram-innlegg.

Ifølge nettstedet skal han også ha lagt ut en Snapchat-video hvor han fortalte alle hvor mye han elsket Selena.

- Hun ble over seg av glede da han overrasket henne, avslører en nær venn av paret, og forteller at de gikk ut sammen på en romantisk middag da han var tilbake i USA.

Saken fortsetter under bildet.

DATE: The Weeknd og Selena Gomez brukte dagen sammen i Los Angeles søndag, dagen etter Selenas bursdag. Foto: NTB scanpix
DATE: The Weeknd og Selena Gomez brukte dagen sammen i Los Angeles søndag, dagen etter Selenas bursdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Godkjent av familien

Selv om det først er de siste månedene paret har vist sin kjærlighet for alvor, har Selena Gomez og Abel Tesfaye, som The Weeknd egentlig heter, bevist at det er mer enn vennskap mellom dem en god stund.

I april delte nemlig «Starboy»-sangeren et bilde på Instagram der han får et kyss på kinnet av vakre Gomez.

Fansen engasjerte seg enormt over kjærlighetserklæringen, og bildet fikk raskt over 1,5 million likerklikk, og over 50 000 kommentarer.

Et innlegg delt av The Weeknd (@theweeknd)

Ifølge Daily Mail skal foreldrene til Abel allerede ha godkjent sønnens nye kjæreste. Nettstedet skrev i april at turtelduene besøkte familiens hans i Toronto.

- De tok Selena imot med åpne armer, og de likte henne kjempegodt. De synes at hun var overraskende jordnær og vennlig, sa en kilde den gang.

Abel skal også ha vært i ekstase over at Selena følte seg vel i hjembyen hans.

- Hun beviste at hun kan henge, være komfortabel i kaldt vær og slappe av (...) Det er den avslappede Selena han falt for, sa kilden.

The Weeknd var tidligere sammen med supermodellen Bella Hadid (20), men forholdet tok slutt høsten 2016.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt høsten 2016. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris kort tid senere. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Sexorgie truet med å ødelegge ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer