The Voice-stjerne skutt og drept etter konsert

Gjerningsmannen skjøt så seg selv.

SKUTT: Christina Grimmie ble i går skutt og drept etter en konsert. Her fra en konsert i 2015 iHeartRadio Music Festival. Foto: Reuters
SKUTT: Christina Grimmie ble i går skutt og drept etter en konsert. Her fra en konsert i 2015 iHeartRadio Music Festival. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske YouTube-stjernen og tidligere «The Voice»-deltaker Christina Grimmie (22) døde etter å ha blitt skutt i går kveld.

Hun hadde spilt en konsert På The Plaza Live i Orlando sammen med pop-punk-bandet «Before You Exit», i følge BBC. 

En mann begynte å skyte på henne mens hun skrev autografer, men ble etterhvert overmannet av Grimmies bror.

Gjerningsmannen, som skal ha hatt to pistoler, skjøt så seg selv.

Christina Grimmie ble kjørt til sykehuset, men døde senere av skadene hun fikk. 

Politiet i Orlando skrev følgende melding på Twitter: «Med dyp beklagelse, bekrefter vi at Christina Grimmie, @TheRealGrimmie døde etter skadene hun pådro seg».

Etterforskning på gang

Det er uvisst i hvilken grad gjerningsmannen kjente Grimmie, og en politietterforskning av saken er nå i gang. Ingen andre er meldt skadet etter skytingen.

Grimmie er kjent som zeldaxlove64 på YouTube. Hun er både pianist, låtskriver og artist. I 2014 deltok hun i sesong 6 av NBC's serie «The Voice», der hun endte på 3. plass. Hun vokste opp i New Jersey, og begynte å spille piano da hun var ti.

Millioner av seere

YouTube-stjerne ble hun da hun covret Miley Cyrus's «Party in the U.S.A.» i 2009. Siden hun begynte å legge ut videoer, har hun hatt over 375 millioner seere.

Nyheten om skytingen spredte seg raskt på sosiale medier, og sorgreaksjonene fra venner og fans er mange.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: «Star Wars»-stjernen avslørte sin skjulte lidelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer