«The Voice»-Sondre skilles fra kona

Avslører at forholdet har tatt slutt.

BRUDD: Forholdet mellom Sondre Lerche og kona Mona har tatt slutt. Foto: Se og Hør
BRUDD: Forholdet mellom Sondre Lerche og kona Mona har tatt slutt. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske artiststjernen Sondre Lerche (31) og kona Mona Fastvold Lerche (32) har brutt med hverandre. Det melder paret i en melding på Facebook.

AKTUELL: Lerche er for tiden aktuell som mentor i The Voice. Foto: TV 2
AKTUELL: Lerche er for tiden aktuell som mentor i The Voice. Foto: TV 2 Vis mer

«Etter et mer enn åtte år langt ekteskap, vennskap og samarbeid, har Sondre og jeg bestemt oss for å fortsette hver for oss. Som mange av dere vet, har vi betydd så utrolig mye for hverandre siden vi møttes i 2004, og vi har vært spesielt gode mot hverandre gjennom disse hendelsesrike, hektiske årene i livene våre. Vi kommer fortsatt til å holde kontakten, privat og profesjonelt, nå først gjennom Monas debut som regissør i The Sleepwalker, som har premiere denne vinteren, og vi vil fortsette å følge og støtte hverandre med kjærlighet og entusiasme, som venner».

I meldingen går det fram at paret ikke har bodd sammen siden august.

«Vi har bodd hver for oss siden august og dette skjer uten bitterhet eller svik. Vi skal fortsette å stå hverandre nær og støtte hverandre gjennom denne nye, uvanlige prosessen. Jeg bor for tiden i Paris og jobber med to nye filmprosjekter, mens Sondre bor i leiligheten vår i Brooklyn, der han jobber med en ny plate, noe han også gjør i Norge. Vi gleder oss til å se dere alle igjen snart, sammen og hver for oss. Med kjærlighet - takk for at dere forstår. Mona & Sondre»

Meldingen er lagt ut på Facebook-siden til Mona, men signert begge parter.

Lerches manager, Mikal Telle, bekrefter også bruddet overfor Se og Hør.

- Det er ikke så veldig mye å si om dette. De har tatt ut separasjon og skilles som gode venner. Det er ingen dramatikk rundt dette, sier Telle til Se og Hør.

I Monas regissørdebut er det Lerche som har skrevet musikken. For ikke mange dagene siden fortalte han at han gledet seg til filmen slippes.

- Jeg gleder meg veldig til folk får se filmen og høre musikken, sa Sondre til Se og Hør tidligere i oktober.

Lerche giftet seg med Mona i sjømannskirken i New York i 2005, etter at paret møttes under innspillingen til sangen «Days that are over».

Lerche er for tiden aktuell som mentor i TV 2-programmet «The Voice».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer