The Voice-Kristian gikk ned 20 kilo på ett år

For tre år siden veide det single sangtalentet fra Gjerdrum 110 kilo. Etter at han bestemte seg for å legge om livsstilen har han fått en ny og lettere hverdag.

NED I VEKT: Kristian Olafsen (t.h) nyter kjendis-statusen som deltager i "The Voice". For tre år siden endret han livsstil. På ett år gikk han ned 20 kilo på ett år, fra 110 til 90 kilo. Foto: TV2 og PRIVAT
NED I VEKT: Kristian Olafsen (t.h) nyter kjendis-statusen som deltager i "The Voice". For tre år siden endret han livsstil. På ett år gikk han ned 20 kilo på ett år, fra 110 til 90 kilo. Foto: TV2 og PRIVAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kristian Olafsen (28) fra Gjerdrum i Akershus er kampklar til fredagskveldens duell i TV2's "The Voice", hvor mentor Espen Lind har bestemt at han møter Ola Strand Rønning (22) fra Bodø til duell.

- Jeg er klar, og kommer til å gi alt, sier Kristian, som til daglig arbeider som sykepleier i akutt-mottaket på Ullevål sykehus i Oslo.

THE VOICE 2015: Fredag kveld møter Kristian Olafsen fra Gjerdrum Ola Rønning fra Bodø i duell. Foto: TV2
THE VOICE 2015: Fredag kveld møter Kristian Olafsen fra Gjerdrum Ola Rønning fra Bodø i duell. Foto: TV2 Vis mer

Hans veltrente ytre er av nyere dato. Gamle bilder av den en gang så ivrige korps-musikeren i Gjerdrum skolekorps viser hvorfor han gikk under kallenavnet "Laffen". Uniformen var trang, trompeten og kornetten var aldri langt unna.

Ferdighetene som musiker var så gode at Kristian spilte seg rett inn i signalkorpset til Garden da han i 2005/2006 gjorde unna førstegangstjenesten.

GARDIST: Kristian avtjente førstegangstjenesten i Hans Majestet Kongens Garde. Foto: PRIVAT/SE OG HØR
GARDIST: Kristian avtjente førstegangstjenesten i Hans Majestet Kongens Garde. Foto: PRIVAT/SE OG HØR Vis mer

FB-venner

Gjerdrum-gutten er glad for at han oppdaget at en veltrent kropp, gitar og kjendis-status fra "The Voice" er en langt bedre dame-magnet enn korpsuniform og trompet.

- Jeg er fortsatt veldig glad i korps-musikk, selv om jeg ikke lenger spiller i korps.

Venne-forespørslene strømmer på etter at Kristian viste seg frem på TV. 28-åringen er begeistret, ikke minst fordi mange av henvendelsene kommer fra ukjente kvinner.

- Det passer perfekt for meg som er singel.

KORPSMUSIKK: Kristian spilte både trompet og kornett i Gjerdrum skolekorps. Foto: PRIVAT/SE OG HØR
KORPSMUSIKK: Kristian spilte både trompet og kornett i Gjerdrum skolekorps. Foto: PRIVAT/SE OG HØR Vis mer

Tjukkas ble smukkas

Det er bare tre år siden badevekten hans truet med kolaps. Vekten var hele 110 kilo da "Laffen" bestemte seg for å endre livsstil.

- Jeg byttet trompet mot gitar, og la om kostholdet. Trente hardt på løping og på landeveissykkel, i tillegg til hard styrketrening. Det gjorde at hele 20 kilo forsvant på ett år, sier Kristian.

Han trives med sitt nye jeg, og er svært bevisst på at varig vektreduksjon også handler om endrede vaner. Derfor er Kristian er nøye med å spise både sunt og variert.

Spillejobber

BEGEISTRET: På audition til "The Voice" sang Kristian en coverversjon av «The Rythm of the Night» som han har laget selv. Det fikk Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam og Hanne Sørvaag til å snu stolene i begeistring. Foto: TV2
BEGEISTRET: På audition til "The Voice" sang Kristian en coverversjon av «The Rythm of the Night» som han har laget selv. Det fikk Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam og Hanne Sørvaag til å snu stolene i begeistring. Foto: TV2 Vis mer

På audition til "The Voice" sang Kristian en coverversjon av «The Rythm of the Night» som han har laget selv. Både Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam og Hanne Sørvaag snudde stolene i begeistring, og låten er allerede spilt 13.000 ganger på Spotify.

- Jeg er fornøyd. Har allerede hatt spennende spillejobber på steder som Mabou og Lavvo. Så det skal bli spennende å se hva som skjer i fremtiden, sier Kristian.

Han er fornøyd med kjendisstatusen, og håper at flest mulig benker seg foran TV-skjermen for å få med seg fredagens spennende duell. 

«The Voice» ser du på TV 2 fredager kl. 20.

LES OGSÅ: Slankeopererte Janne må mates gjennom knapp på magen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer