<strong>STILLER OPP PÅ SEXY BILDER:</strong> Hanne Sørvaag har flere ganger fått ros for sin sexy stil. Nå stiller artisten og låtskriveren opp på lettkledde bilder i bladet MANNs nyeste utgave. Foto: Scanpix
STILLER OPP PÅ SEXY BILDER: Hanne Sørvaag har flere ganger fått ros for sin sexy stil. Nå stiller artisten og låtskriveren opp på lettkledde bilder i bladet MANNs nyeste utgave. Foto: Scanpix Vis mer

«The Voice»-Hanne kaster klærne

- Jeg er veldig komfortabel med min egen kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Voice»-mentoren Hanne Sørvaag (32) følger i fotsporene til blant annet artistene Tone Damli og Anine Stang, TV-profilen Vibeke Klemetsen og Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme, når hun i nyeste nummer i bladet MANN poserer foran kamera i bare undertøyet.

Den populære artisten og låtskriveren at hun er komfortabel å spille med sex i foto-shooten.

- Det er en del av gamet i denne bransjen å spille på sex, og det er jeg komfortabel med, sier hun til bladet, ifølge VG.

Da hun i fjor deltok i Melodi Grand Prix med låten «You're like a Melody», stilte Sørvaag opp i en svært utringet kjole på scenen, og sa etterpå til Seoghør.no at hun «viste kanskje litt mye pupp».

Dette er jo MGP da, og da må man jo bruke de virkemidlene man har, om det er paljetter eller utringning. Jeg liker kjolen min veldig godt jeg, sa hun etter opptredenen som sikret henne plass i den norske finalen.

Til VG sier at hun håper hun en dag kan vise de nye bildene til sine barnebarn.

- Jeg hadde synes det var kjempekult om mormor kunne vist meg sånne bilder av seg selv.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hanne Sørvaag havnet i slåsskamp på et utested

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer