Candice King:

«The Vampire Diaries»-stjernen ble mamma igjen

Skuespilleren ble tobarnsmor.

FØDTE: Skuespiller Candice King avslører familieforøkelse. King er best kjent for sin rolle i tv-serien «The Vampire Diaries». Foto: NTB
FØDTE: Skuespiller Candice King avslører familieforøkelse. King er best kjent for sin rolle i tv-serien «The Vampire Diaries». Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Candice King (33), kjent som den sentrale karakteren Caroline i den populære dramaserien «The Vampire Diaries», ønsket nylig sitt andre barn velkommen til verden.

Det avslører skuespilleren selv på Instagram.

«Forrige uke fløy babyjenta vår inn i verden og inn i våre hjerter», skriver King til et bilde av en liten babyhånd.

Avslører navnet

Dermed avslører 33-åringen at hun har fått en datter. Det gjør hun samtidig som hun røper at datteren akkurat rakk å bli desemberbarn - i og med at hun ble født 1. desember.

King kan også meddele at den lille har fått navnet Josephine June King.

Som nevnt blir dette skuespillerens andre barn, da hun allerede har fire år gamle Florence May King sammen med ektemannen Joe King (40). Ektemannen på sin side har to tenåringsdøtre fra sitt tidligere forhold, som Candice King er stemor til.

Med det nye tilskuddet er de altså en familie på seks.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Overrasket lytterne

King er skuespiller, men jobber også med podkasten «Directionally Challenged». Den driver hun med «The Vampire Diaries»-kollega Kayla Ewell (35).

Det var i podkasten at hun tidligere i år, nærmere bestemt i august, avslørte at hun var gravid.

«Noe jeg ikke har delt i denne podkasten ennå er at jeg faktisk er gravid», sa hun den gang, ifølge Us Weekly. Hun var på tidspunktet litt over fem måneder på vei - og hadde dermed holdt store deler av graviditeten for seg selv.

At hun hadde ventet så lenge med å fortelle nyheten begrunnet hun med at hun ønsket å være helt sikker på at ting gikk bra.

«Jeg føler meg komfortabel og selvsikker nok til å snakke om dette nå. Jeg er en som liker å holde graviditeter for meg selv og åpenbart med partneren min, min ektemann, og våre nære venner og familie inntil jeg føler meg komfortabel og sikker nok på at jeg er på et sted i graviditeten hvor babyen og jeg har det bra», sa hun i podkasten.

Giftet seg

Dette ble altså King-parets andre barn sammen. Det er seks år siden de først møtte hverandre, og den gang gikk skuespilleren under navnet Candice Accola. Da hun giftet seg med Joe King i 2016 tok hun etternavnet hans, og samme år ble de også foreldre til parets førstefødte.

Det tok altså ikke mer enn to år før de bestemte seg for å bli mann og kone, og paret har i ettertid delt flere bilder fra den store dagen. Blant det som ble foreviget var et heftig kyss mellom bruden og brudgommen på dansegulvet.

«Vi er offisielt herr og fru King! Dette er den beste kvelden noensinne», skrev Candice King til bildet på Instagram.

LES OGSÅ: - Fortsatt vansker i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer