Zach Roerig:

«The Vampire Diaries»-stjerne ble arrestert

Må møte i retten 4. juni.

ARRESTERT: Zach Roerig (t.v.) ble forrige helg satt i varetekt etter at politiet stoppet skuespilleren i hjembyen i Ohio. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Zach Roerig (t.v.) ble forrige helg satt i varetekt etter at politiet stoppet skuespilleren i hjembyen i Ohio. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at «The Vampire Diaries»-stjernen Zach Roerig (35) hadde blitt arrestert i hjembyen sin i Ohio i USA. 35-åringen skal ha blitt stoppet av politiet natt til søndag forrige uke, etter at de oppdaget at bilen han kjørte manglet skilt foran.

Det skriver TMZ.

Roerig er blant annet kjent fra sin rolle som Matt Donovan i den nevnte serien, der han blant andre spilte mot Nina Dobrev (31) og Ian Somerhalder (41).

Under påvirkning

Ifølge TMZ ble 35-åringen pågrepet rundt klokken halv tre på natten forrige søndag, da de oppdaget at det ikke bare var skiltet som manglet på bilen. Skuespilleren skal ha vært sløv i språket, og var tydelig påvirket.

Etter flere alkoholtester på stedet ble han brakt inn til politistasjonen, hvor han satt i varetekt frem til han ble løslatt dagen etter. Betingelsene skal ha vært at han ble hentet av en edru person og møtte til rettshøringen som er satt til 4. juni, altså torsdag denne uken.

Roerig skal ha status som siktet for det som i Ohio blir sett på som en grov forseelse, etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand.

Vis mer

Full omsorgsrett

Dette er imidlertid ikke første gang den 35 år gamle skuespilleren får med retten å gjøre. I 2013 gikk han nemlig til sak mot ekskjæresten sin, og krevde full omsorgsrett for deres da to år gamle datter.

Ifølge TMZ var bakgrunnen at barnets mor flere ganger hadde vært i fengsel, og senest i 2013 skal hun ha erkjent seg skyldig i flere lovbrudd og måtte nok en gang bak murene.

Roerig skal senere ha fått innvilget full omsorgsrett over datteren. Han skal også ha krevd bidrag fra moren, men skal på et senere tidspunkt ha trukket kravet.

DATET: Zach Roerig skal ha datet medskuespiller Candice King i en kort periode. Foto: NTB scanpix
DATET: Zach Roerig skal ha datet medskuespiller Candice King i en kort periode. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skuespilleren skal kort tid etter at han fikk datteren Fiona begynt å date medskuespiller Candice King (33), som i «The Vampire Diaries» spiller rollen som Caroline Forbes. De to spilte kjærester i en kort periode i serien, men det skal også ha utviklet seg søt musikk på utsiden. I 2012 kom imidlertid nyheten om at paret hadde gått hver til sitt - uten at mange engang visste at de var sammen.

Foraktet hverandre

En annen duo som spilte kjærester i serien var Nina Dobrev og Paul Wesley (37). De to spilte henholdsvis rollene som Elena Gilbert og Stefan Salvatore.

På utsiden var det imidlertid ingen kjærlighet. Tvert imot. Da Dobrev gjestet nevnte Candice Kings podkast «Directionally Challenged» i fjor, kunne hun nemlig fortelle at hun og Wesley ikke startet som særlig gode venner.

- Jeg husker at alle kom bort til meg da serien begynte å rulle på tv, og spurte: «Dater du og Paul i virkeligheten?». Alle trodde vi hadde så god kjemi … Jeg har innsett at det er en fin linje mellom kjærlighet og hat, og at vi foraktet hverandre så mye at det kunne framstå som kjærlighet, sa hun i podkasten.

31-åringen forklarte videre at duoen regelrett ikke klarte å komme overens bak kulissene, men understrekte at de klarte å opprettholde et profesjonelt forhold.

- Jeg respekterte Paul Wesley, men jeg likte ikke Paul Wesley. Vi kom bare ikke overens de første fem månedene av innspilling.

UVENNER: Nina Dobrev likte ikke Paul Wesley (t.v.) i starten. Hun datet imidlertid Ian Somerhalder (t.h.) i flere år. Foto: NTB scanpix
UVENNER: Nina Dobrev likte ikke Paul Wesley (t.v.) i starten. Hun datet imidlertid Ian Somerhalder (t.h.) i flere år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om kollegene fikk en krevende start på skuespillersamarbeidet, skulle trenden heldigvis snu. Dobrev kunne nemlig røpe at de to har utviklet et tett forhold i dag, og anser Wesley som en av hennes nærmeste venner fra eventyrdramaserien.

Selv om flere trodde Wesley og Dobrev var kjærester i virkeligheten også, var det en helt annen fyr som fanget hennes oppmerksomhet - akkurat som i serien. 31-åringen var nemlig i flere år i et høyprofilert forhold med Ian Somerhalder, som i serien portretterer rollen som Damon Salvatore. De to gikk derimot hver til sitt i 2013, og er i dag tilsynelatende lykkelige på hver sin kant.

LES OGSÅ: - Sliter med inntrengere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer