Matilda De Angelis:

«The Undoing»-stjernen deler ærlig bilde

Bak fasaden innrømmer Matilda De Angelis at hun ikke er like sikker på seg selv.

ÅPENHET: Skuespiller Matilda De Angelis er ærlig om hudproblemene sine. Foto: Simone Comi / IPA / NTB
ÅPENHET: Skuespiller Matilda De Angelis er ærlig om hudproblemene sine. Foto: Simone Comi / IPA / NTB Vis mer
Publisert

Flere har nok fått med seg HBO-suksessen og krimdramaet «The Undoing», som raskt ble en snakkis verden rundt. I tv-serien er flere store stjerner som Nicole Kidman (53) og Hugh Grant (60) på rollelisten.

Serien er basert på romanen «You Should Have Known» av Jean Hanff Korelitz, og fokuserer på den suksessrike terapeuten Grace Fraser, spilt av Kidman, ektemannen, spilt av Grant og sønnen.

Det tilsynelatende perfekte livet deres rakner i løpet av en natt etter noens voldsomme død og en rekke grusomme avsløringer.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

Hudproblemer

I serien har også italienske Matilda De Angelis (25), som spiller rollen som Elena Alves, en sentral rolle. I serien ser det ut til at 25-åringen har plettfri hud, noe hun nå avkrefter i et lengre innlegg på Instagram.

Der åpner hun seg om at hun sliter med akne, og legger samtidig ikke skjul på at hun jobber med å akseptere seg selv. Innlegget viser et ufiltrert, ærlig bilde av skuespillerens ansikt dekket av kviser.

«Det er ting som ikke kan kontrolleres, og dette året har lært oss det. Det er endringer som vi må akseptere i livet vårt, og med dem oppfatningen av oss selv og verden rundt oss. Paradoksale ting skjer i livet, ikke sant? Vel, for meg er det å være skuespiller og jobbe med et ansikt spist opp av kviser», skriver hun innledningsvis, ifølge People.

Frykt og usikkerhet

Videre innrømmer 25-åringen at hun ofte sliter med å føle seg trygg foran kamera i skuespillerverdenen.

«Hver dag må jeg våkne opp og presentere meg først foran speilet, og deretter foran kameraet med all den følelsesmessige belastningen som allerede innebærer å være «fantastisk», være i rolle og konsentrert, sammen med all frykten og usikkerheten min, som bokstavelig talt er på huden», fortsetter hun.

ÅPENHJERTIG: Skuespilleren deler ærlig om kvisene sine i et lengre innlegg på Instagram. Foto: Massimo Insabato / REX / NTB
ÅPENHJERTIG: Skuespilleren deler ærlig om kvisene sine i et lengre innlegg på Instagram. Foto: Massimo Insabato / REX / NTB Vis mer

Skuespilleren er ærlig om at hun nå jobber hardt for å bevege seg forbi disse usikkerhetene ved å snakke ærlig om huden sin.

«Det er veldig store problemer i livet, jeg er klar over det, men jeg ønsket å dele denne lille sannheten, kanskje for å føle meg sterkere eller kanskje for å akseptere meg selv bedre. Frykten vår kan lamme oss, eller den kan bli en stor styrke. Det er opp til oss selv å velge vei, og å praktisere takknemlighet for alle de gode tingene som skjer med oss, og kanskje til og med de dårlige», avslutter hun innlegget med.

Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

Befriende å være naken

Mens å vise seg naken i «The Undoing» var et stort skritt for skuespilleren, fortalte hun nylig i et intervju med Harpers Bazaar at det å være naken i flere av scenene ikke skremte henne.

- Det er noe vi lærte å skamme oss over eller betrakte som noe veldig rart. Men hvis du begynner å tenke på nakenhet og på kroppen din som et verktøy for å uttrykke deg selv og følelser, er nakenhet plutselig ikke en så stor greie lenger, fortalte hun i intervjuet, og la til:

- Det er faktisk befriende. Jeg har lært å være enda mer stolt, mer dristig og mer selvsikker når jeg er naken.

I skrivende stund jobber den italienske 25-åringen med storfilmen «Across the River and Into the Trees». Her skal hun blant annet spille mot Liev Schreiber (53) og Josh Hutcherson (28).

De Angelis har tidligere vært å se i italienske filmer som «Italian Race», «Youtopia», «Reckless» og «Rose Island».

FASCINASJON: Mange elsker å se «pimple popping». Det har Sandra Lee utnyttet til det fulle. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Popstjernen i hjemmeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer