POPULÆRE I  NORGE - GLEMT I STORBRITANNIA: - Ingen her har hørt noe fra A1 på fem år, bortsett fra han som var med i "Celebrity Big Brother" (Ben Adams red.anm), sier kjendis-journalist i The Sun, Sean Hamilton, til Seher.no. Her jubler de sammen med  Foto: Per Ervland
POPULÆRE I NORGE - GLEMT I STORBRITANNIA: - Ingen her har hørt noe fra A1 på fem år, bortsett fra han som var med i "Celebrity Big Brother" (Ben Adams red.anm), sier kjendis-journalist i The Sun, Sean Hamilton, til Seher.no. Her jubler de sammen med Foto: Per ErvlandVis mer

The Sun: - Ingen bryr seg om A1

MGP-aktuelle A1 er glemt i England. Bevisst strategi å holde en lav profil, sier trioen til Seher.no.

Se videointervju med A1 nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Med flere konserter i Oslo og direktebillett fra TV-seerne til Melodi Grand Prix-finalen i ryggen, strutter de tidligere boyband-stjernene i A1 av selvtillit før lørdagens show i Oslo Spektrum.

- Vi gleder oss til å starte det hele. Det blir et flott show, sier gruppen til Seher.no.

Mens det norske folk har trykket den britiske gruppen - som består av Ben Adams (28), Mark Read (31) og norske Christian Ingebrigtsen (32) - til sitt bryst, er imidlertid stemningen helt annerledes i Storbritannia.

Tidligere showbiz-redaktør i Sunday Mirror, nå kjendisreporter og utgavesjef i The Sun, Sean Hamilton, reager med latter og overraskelse når han blir spurt om hva det betyr for britene at A1 kan komme til å representere Norge i en internasjonal MGP-finale.

- Skal A1 være med i den norske MGP-finalen? Det ante jeg ikke. I England er det ingen som bryr seg om dem nå.
 
For:

- Vi har vel ikke hørt noe fra dem på fem til ti år, bortsett fra han som var med i "Celebrity Big Brother" (Ben Adams red.anm), sier han til Seher.no.

A1-gutta sier til Seher.no at de bevisst har holdt en lav profil i Storbritannia for å fokusere på MGP, men etter at konkurransen er over håper de å gjøre et like populært comeback som 90-talls stjernene i Take That.

- Først blir det turnè over hele Norge, og så jobber vi med å gjøre ferdig albumet vårt. Det vil bli et comeback i Storbritannia, men på grunn av MGP har vi vært litt tause rundt det.

- Vi ser ikke noen grunn til at vi ikke kan bli like store som Take That. På konsertene møter vi både folk som var med oss første gangen og folk som har kommet til senere, sier bandet, som i 2000 toppet den britiske single-lista med låtene "Take On Me" og "Same Old Brand New You".

Selv om han ønsker popgruppen lykke til, er kjendisreporter Hamilton skeptisk til om bandet kan klare å klatre helt til topps på hitlistene igjen.

- Her i Storbritannia ser vi på Eurovision mer som en komedie enn en musikk-konkurranse. Men det største problemet til A1 er at de ikke var like store som Take That, første gangen de var populære, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her sjarmerer A1 Ingeborg i senk[obj:media:8355]