TO BLE TIL TRE: Dwayne og Lauren har vært sammen i ni år. Foto: NTB Scanpix
TO BLE TIL TRE: Dwayne og Lauren har vært sammen i ni år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

The Rock viser frem sin nyfødte datter

- En fødsel gir deg en helt ny respekt for hvor vakre og sterke kvinner er, sier den stolte faren.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september kom den gledelige nyheten om at Dwayne «The Rock» Johnson (43) og kjæresten Lauren Hasian (31) ventet sitt første barn sammen.

Onsdag 16. desember så en liten jente dagens lys.

Nå deler den nybakte faren flere detaljer rundt fødselen.

A photo posted by therock (@therock) on

«Minutter etter at hun ble født lå hun på pappas bryst. Plutselig ga det å være en takknemlig mann meg en helt ny mening,» skriver skuespilleren sammen med dette skjønne bildet av far og datter i en post på Instagram, før han takker fansen for hyggelige lykkeønskninger.

 

«Det er ganske sprøtt, men i dette sterke hud til hud-øyeblikket med min nyfødte datter Jasmine, så hadde jeg kun en bønn til universet: Gi meg styrke til å bli en bedre mann i dag enn det jeg var i går. Hvis jeg klarer det, så har jeg stor sjanse til å bli en god far,» deler han videre.

Klippet navlestrengen

Hollywood-stjernen, som blant annet spilte sammen med Aksel Hennie i filmen «Hercules», spiller kanskje en barsking på lerretet, men privat er han en myk mann.

Muskelbunten var nemlig til stede med kjæresten under hele fødselen.

«Jeg hjalp henne å puste gjennom de intense riene og all smerten, og opplevde selve fødselen. Jeg kuttet navlestrengen og tørket tårene. Det var fantastisk,» minnes han.

Videre anbefaler han alle vordende fedre å ta del i denne opplevelsen.

«Som menn er dette et mirakel alle burde få med seg fordi det gir deg en helt ny respekt for hvor vakre og sterke kvinner er.»

Mens dette er kjæresten Laurens første barn, så har Dwayne datteren Simone Alexandra (14) med eks-kona Dany Garcia.

KOLLEGAER: Dwayne Johnson har en rekke filmer på merittlisten sin. Her sammen med Aksel Hennie i "Hercules".  Foto: Zuma Press
KOLLEGAER: Dwayne Johnson har en rekke filmer på merittlisten sin. Her sammen med Aksel Hennie i "Hercules". Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Dwayne Johnson avslører hemmelig kamp mot depresjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer