Dwayne «The Rock» Johnson:

«The Rock»-dobbeltgjenger sjokkerer

Hollywood-stjernen ble svært overrasket da han så den slående likheten.

STJERNE: Dwayne Johnson er godt kjent for sine roller i actionfilmer som «Fast & Furious» og «Hercules». Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
STJERNE: Dwayne Johnson er godt kjent for sine roller i actionfilmer som «Fast & Furious» og «Hercules». Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Dwayne Johnson (49), bedre kjent som «The Rock», har gjort stor suksess som både som skuespiller og wrestling-stjerne, og med sine svulmende muskler blir han lett gjenkjent av de aller fleste.

Nylig skapte det overskrifter verden over da Johnson dukket opp iført politiuniform. Det viste seg nemlig at det ikke var Hollywood-stjernen likevel, men en helt vanlig politibetjent som bare er prikk lik den berømte skuespilleren.

Personen på bildet er nemlig politibetjenten Eric Fields (37) som jobber for Morgan County Sheriff's Office i Alabama.

Bildet ble raskt plukket opp av en rekke medier og re-postet gang på gang.

Og tidligere denne uka reagerte til og med hovedpersonen selv med stor overraskelse på dobbeltgjengeren sin.

«Oh shit! Wow», skrev 49-åringen, og fortsatte:

«Fyren til venstre er utrolig mye kulere. Pass på deg selv, bror og tusen takk for tjenesten din. En dag skal vi drikke Teremana (skuespillerens eget tequila-brand, red.anm.) og da vil jeg høre alle "The Rock"-historiene dine, for jeg VET at du har en haug».

Og det stemmer, ifølge politibetjenten Eric Fields så er det ikke første gangen han blir sammenlignet med Hollywood-stjernen.

- Jeg har blitt kalt kjærlighetsbarnet til The Rock og Vin Diesel. Og det er helt i orden. Det er morsomt. Og flatterende. Det kunne vært verre mennesker, fortalte han til nettstedet AL, skriver People.

«Mistet fotfeste som 13-åring»

Dwayne Johnson har selv tidligere vært i klammeri med lovens lange arm, og i vinter åpnet han opp om sin kriminelle fortid.

- Livet mitt var utrolig komplisert og det var veldig tøft i oppveksten, fortalte han i et intervju med The Sun.

På hjemmebane var Johnsons far, Wayde Douglas Bowles, kjent under kallenavnet «Rocky», verdensmester i Wrestling Federation. Dette var imidlertid før det var mye penger å hente i sporten, og han slet derfor ofte med å betale husleien.

Hollywood-stjernen ble arrestert i Georgia i USA i starten av juli. LaBeouf var rasende og aggressiv da han ble pågrepet av politiet. Vis mer

Sammen med moren Ata Maiva (72) og faren flyttet Johnson mye rundt, og som tenåring hadde han allerede rukket å bo i 13 ulike stater. Da de bodde på Hawaii havnet skuespilleren i et kriminelt miljø.

- Jeg begynte å miste fotfeste da jeg var 13 år. Jeg begynte å bli arrestert for slåssing, tyveri og alle slags dumme ting jeg ikke burde ha gjort, delte han med den britiske tabloidavisen.

Sammen med en gruppe venner sto han utenfor designerbutikker i håp om å få øye på rike turister som de kunne stjele av.

SAMLET: Her er Dwayne Johnson avbildet med moren og faren i 2015 i Los Angeles. Faren døde for et par år siden. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SAMLET: Her er Dwayne Johnson avbildet med moren og faren i 2015 i Los Angeles. Faren døde for et par år siden. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

Johnson innrømmet at de stjal alt fra penger til designerklær og smykker, for deretter å selge det videre. Da han var 15 år gammel ble familien kastet ut av ettromsleiligheten på Hawaii.

- Vi kom hjem og det var en hengelås på døra og en utkastelsesordre. Moren min begynte å skrike, jeg kommer aldri til å glemme den følelsen.

Etter å ha flyttet fra Hawaii endte familien til slutt opp med å bosette seg i Pennsylvania, men kriminaliteten stoppet ikke der.

Da Johnson var 17 år hadde han rukket å bli arrestert åtte eller ni ganger for lovbrudd som tyveri, svindel og slåssing.

Heldigvis for stjernen snudde livet seg da han fikk et fotballstipend hos University of Miami som 18-åring. Det var da han ble fast bestemt på å ta seg sammen.

LES OGSÅ: - Det er faktisk ikke retusjert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer