The Players på hitjakt

Skru opp volumet og spiss ørene og. Fotballgutta i #201dThe Players#201d synger #201dThis Is For Real#201d.

Publisert
Sist oppdatert

Ballsikkert Boyband!

- Vi satser alt på å slå igjennom musikalsk, sier Morten Gamst Pedersen med blytung ironi. Sammen med Vålerengas Freddy dos Santos, Viking-back Øyvind Svenning, Raymond Kvisvik fra Fredrikstad og Starts Kristofer Hæstad er fotballgutta bokstavelig talt på bortebane denne gangen.


HØR LÅTEN HER: THE PLAYERS


Det er Norsk Toppfotball (NTF) som står bak initiativet. Overskuddet fra singelen går til Røde Kors prosjektet Soccer Against Crime. Målet er å få barnekriminelle til å starte et nytt og bedre liv.

Låten ”This Is For Real” er skrevet av produsentteamet i DiscLab; Laila Samuelsen, Jørn Dahl og Idol-dommer Hans Olav Grøttheim.

”The Players” nøyer seg ikke med singleslipp. I hvite dresser, med tunge halskjeder og store solbriller brukte fotballgutta ferien til å spille inn musikkvideo i en luksuvilla på Nesøya. Attituden er det ikke noe i veien med!


- Dette er hundre ganger bedre enn å være på Vålerenga-trening, sier Freddy dos Santos.


- Jeg har fått låta på hjernen, sier Øyvind Svenning.


Kristofer ”Doffen” Hæstad gjør musikalsk comeback – i tredjeklasse var han med i gruppa The Flashboys. Det hører dere kanskje på skiva…?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer