«The Office»-stjernen ble mamma

I likhet med rollekarakteren sin har Jenna Fischer de siste månedene vært gravid - forrige uke fødte hun på ekte.

<strong>I SERIEN:</strong> Jenna Fischer spiller «Pam» i suksess-serien «The Office» som for andre gang har blitt gravid med kollega og ektemann «Jim Halpert». Jenna var gravid på ekte samtidig som hun spilte den gravide kontordamen. Foto: nbc.com
I SERIEN: Jenna Fischer spiller «Pam» i suksess-serien «The Office» som for andre gang har blitt gravid med kollega og ektemann «Jim Halpert». Jenna var gravid på ekte samtidig som hun spilte den gravide kontordamen. Foto: nbc.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jenna Fischer (37) ble nylig mamma for første gang til en sønn som skal hete Weston Lee. For TV-stjernen og ektemannen Lee Kirk blir den nyfødte deres første barn.

- Alt står bra til med mor og sønn, skal en talskvinne for Fischer ha uttalt til nettstedet People.

Hun er mest kjent som kontordamen «Pam» i fra suksess-serien «The Office», som samtidig med Fischers ekte graviditet har ventet sitt andre barn med TV-ektemannen «Jim Halpert» (John Krasinski).

- Pam og Jim snek seg unna under Valentinsdagen forrige sesong. De hadde sex. Historien er at babyen blir unnfanget, og blir holdt som en hemmelighet fram til vi kommer tilbake igjen etter sommeren, avslørte skuespilleren tidligere i sommer til «The New York Magazine».

Som gravide kvinner flest har Fischer hatt lyst på én ting mer enn noe annet under svangerskapet.

- Til å begynne med gikk det mye i «macaroni and cheese», men så gikk det heldigvis over til jordbær, har hun tidligere fortalt til nettstedet.

Ekteparet har vært gift i litt over et år, etter at de ble forlovet da de var på Europa-ferie i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig mann og kone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer