Ranjit Chowdhry:

«The Office»-skuespiller døde

Bollywood-stjerna, som medvirket i flere internasjonale serier, ble bare 64 år gammel.

GIKK BORT: Ranjit Chowdhry ble bare 64 år gammel. Her fra filmen «Sam & Me» i 1991. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Ranjit Chowdhry ble bare 64 år gammel. Her fra filmen «Sam & Me» i 1991. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Onsdag døde den indiske skuespilleren på et sykehus i Mumbai i India, ifølge flere internasjonale medier, blant andre Deadline.

Ifølge bransjenettstedet døde 64-åringen etter komplikasjoner med et magesår som behøvde akutt operasjon.

Ranjit Chowdhry er ganske best kjent for den vestlige verden gjennom rollen som Vikram i «The Office», hvor han spilte mot hovedrolleinnehaver Steve Carell.

Han har også hatt roller i andre internasjonale storserier som «Prison Break», «Girls» og « Lov og Orden». Han slo gjennom som skuespiller i Bollywood på 70- og 80-tallet, og har hatt en lang karriere på lerretet og skjermen.

Ble 64 år

Den engelskpråklige, indiske avisen Orissa Post skriver at Chowdhry bodde i New York, men hadde fløyet tilbake til India for å gjennomgå en tannbehandling. Den indiske skuespilleren Dolly Thakore forteller til avisen at 64-åringen skulle returnere til USA, men at han ble stoppet av reiserestriksjoner i forbindelse med coronaviruset.

- Han var så elsket og en henrivende fyr, sier hun.

Skuespilleren etterlater seg en kone og en 16 år gammel sønn i New York.

PÅSKECHALLENGE: Se og Hør har laget en påske-challenge med ulike kjendiser, der målet er å spise opp opp en kvikk lunsj og en Appelsin først, samt drikke opp en flaske med solo. Tredje par ut er Jan Thomas og Harlem. Vis mer

Samles etter corona-portforbud

Halvsøsteren til Chowdhry, Raell Padamsee, minnes nå skuespilleren på Instagram. Til et bilde av ham skriver hun at han vil bli savnet. Hun opplyser også om at begravelsen ble holdt fredag, og at det siden vil bli holdt en samling for å feire livet hans.

Samlingen finner sted 5. mai, to dager etter at portforbudet i India etter planen skal opphøre.

The Office er en av NBCs største komediesuksesser gjennom tidende, og ga Steve Carell en pangstart på karrieren. Serien har også blitt belømmet med en rekke Emmy- og Golden Globe-priser fra første episode nådde skjermen i 2005, til sesong ni rundet av serien i 2013.

LES OGSÅ: Barnestjernen døde brått

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer