Benjamin McKenzie og Morena Baccarin:

«The O.C.»-stjernen giftet seg med kollegaen

15 måneder etter at de fikk sitt første barn sammen, har Hollywood-paret blitt mann og kone.

NÅ ER DE GIFT: Ben McKenzie og Morena Baccarin - kjent fra henholdsvis TV-seriene «The O.C.» og «Homeland» - har giftet seg, ifølge E! Online. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE GIFT: Ben McKenzie og Morena Baccarin - kjent fra henholdsvis TV-seriene «The O.C.» og «Homeland» - har giftet seg, ifølge E! Online. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Benjamin McKenzie (38) ble verdensberømt på 2000-tallet med sin rolle som Ryan Atwood i TV-serien «The O.C.».

På TV-skjermen var det hans stormfulle forhold til Mischa Bartons rollefigur Marissa Cooper som fenget millioner av seere, men privat er det en annen kvinne som betyr alt for skuespilleren.

Fredag giftet McKenzie seg med skuespilleren Morena Baccarin (38) - som han har spilt sammen med i TV-serien «Gotham», ifølge E! Online.

Nettstedet skriver at de har fått bekreftet den glade nyheten.

Vielsen skal ha blitt holdt i Brooklyn Botanical Gardens i New York, og kun blitt bevitnet av noen få familiemedlemmer og nære venner.

Paret skal samtidig ha benyttet anledningen til å feire Baccarins 38-årsdag.

De nygifte har vært sammen siden 2014.

For 15 måneder siden fikk de sitt første barn sammen, da datteren Frances kom til verden.

Baccarin - som også er kjent fra TV-serien «Homeland» - har sønnen Julius (3) fra et tidligere forhold.

Benjamin McKenzie har ikke lagt skjul på at han stortrives i rollen som småbarnsfar. - Det å bli pappa er noe jeg har ønsket meg i lang tid. Jeg ser fram til å skifte bleier og alt det andre, sa han til People i 2016.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer