Benjamin McKenzie og Morena Baccarin:

«The O.C.»-stjernen giftet seg med kollegaen

15 måneder etter at de fikk sitt første barn sammen, har Hollywood-paret blitt mann og kone.

NÅ ER DE GIFT: Ben McKenzie og Morena Baccarin - kjent fra henholdsvis TV-seriene «The O.C.» og «Homeland» - har giftet seg, ifølge E! Online. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE GIFT: Ben McKenzie og Morena Baccarin - kjent fra henholdsvis TV-seriene «The O.C.» og «Homeland» - har giftet seg, ifølge E! Online. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Benjamin McKenzie (38) ble verdensberømt på 2000-tallet med sin rolle som Ryan Atwood i TV-serien «The O.C.».

På TV-skjermen var det hans stormfulle forhold til Mischa Bartons rollefigur Marissa Cooper som fenget millioner av seere, men privat er det en annen kvinne som betyr alt for skuespilleren.

Fredag giftet McKenzie seg med skuespilleren Morena Baccarin (38) - som han har spilt sammen med i TV-serien «Gotham», ifølge E! Online.

FANT LYKKEN PÅ JOBB: Benjamin og Morena på settet til sin TV-serie «Gotham». Foto: NTB Scanpix
FANT LYKKEN PÅ JOBB: Benjamin og Morena på settet til sin TV-serie «Gotham». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at de har fått bekreftet den glade nyheten.

Vielsen skal ha blitt holdt i Brooklyn Botanical Gardens i New York, og kun blitt bevitnet av noen få familiemedlemmer og nære venner.

Paret skal samtidig ha benyttet anledningen til å feire Baccarins 38-årsdag.

De nygifte har vært sammen siden 2014.

For 15 måneder siden fikk de sitt første barn sammen, da datteren Frances kom til verden.

Baccarin - som også er kjent fra TV-serien «Homeland» - har sønnen Julius (3) fra et tidligere forhold.

Benjamin McKenzie har ikke lagt skjul på at han stortrives i rollen som småbarnsfar. - Det å bli pappa er noe jeg har ønsket meg i lang tid. Jeg ser fram til å skifte bleier og alt det andre, sa han til People i 2016.

GODE KOLLEGER: Morena Baccarin (midten) sammen med «Homeland»-kollegaene Claire Danes, Damian Lewis og Mandy Patinkin. Foto: NTB Scanpix
GODE KOLLEGER: Morena Baccarin (midten) sammen med «Homeland»-kollegaene Claire Danes, Damian Lewis og Mandy Patinkin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret forlovet seg for sju måneder siden.

McKenzie er ikke den eneste «The O.C.»-stjerna som har skapt overskrifter de siste dagene.

Mischa Barton vant mot eksen

Tirsdag vant Mischa Barton (31) i retten mot en eks-kjæreste som hadde filmet henne i hemmelighet mens hun hadde sex.

Nå skal Barton og den ene eksen ha inngått forlik i retten om å stanse salg av videoene. Ifølge nettstedet Metro ble det også innvilget et besøksforbud der eks-kjæresten må holde seg minst 30 meter unna henne.

I dag var en stor dag for meg, men også for kvinner rundt i verden som skal få bestemme hvilke bilder av kroppen deres som blir delt, sa Barton utenfor rettsbygningen i Los Angeles, ifølge nettstedet. - Jeg håper denne saken bidrar til å sette en presedens for kvinner overalt om at de skal stå opp for sine rettigheter. Jeg er glad for å legge dette bak meg. Det har vært litt av en prøvelse og en syk opplevelse, sa hun videre.

LES OGSÅ: Mischa overrasket alle i Cannes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer