<strong>TREBARNSPAPPA:</strong> Onsdag ble Brandon Flowers far til en sønn. Her er han fotografert under en konsert i New York i august.  Foto: All Over Press
TREBARNSPAPPA: Onsdag ble Brandon Flowers far til en sønn. Her er han fotografert under en konsert i New York i august. Foto: All Over Press Vis mer

The Killers-vokalist ble pappa

Rockeren fikk en liten sønn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: The Killers-vokalisten Brandon Flowers (29) og kona Tana ble onsdag 9. mars foreldre til en liten gutt, skriver People. Den nyfødte sønnen skal hete Henry.

Ifølge nettstedet har rockeren, som kom med sitt første soloalbum i høst, allerede to sønner fra før, Gunnar (1) og Ammon (3).

29-åringen har tidligere fortalt at han regner med å trappe ned på spillejobbene når barna blir eldre.

- Jeg elsker musikk, men jeg vil bruke mer tid sammen med barna. Jeg vil være der når de begynner på skolen, sa han nylig til Daily Mail.


Bandet The Killers har gitt ut fire album, «Hot Fuss», «Sam's Town», «Sawdust» og «Day and Age», og er kanskje mest kjent for suksesslåtene «Human» og «Mr. Brightside». 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skikkelig kvalmt å tenke på  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer